11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHandbal: Dinamoviștii vor fi sancționați cu 30% din salariu după înfrângerea în...

Handbal: Dinamoviștii vor fi sancționați cu 30% din salariu după înfrângerea în fața Stelei

Jucătorii echipei de handbal masculin a clubului Dinamo vor fi sancționați cu 30% din salariu după ce au fost învinși de rivala Steaua, în cadrul etapei a 12-a a Ligii Naționale.

Ion Mocanu, tehnicianul echipei, prezent la un eveniment în centrul comericial Sun Plaza, din Capitală, a declarat că echipa sa va fi trasă la răspundere după derbiul cu Steaua, oficialul acuzând atitudinea jucătorilor săi.

"Eu mă voi calma după ultimele patru jocuri pe care le mai avem până la vacanţă. Le-am transmis că vreau patru victorii. Meciul cu Steaua a fost unul aparte pentru tot clubul, câţiva jucători însă nu au înţeles importanţa acestui joc. În primul rând cele trei puncte care ne urcau pe locul doi în clasament. La Dinamo ca să faci performanţă îţi trebuie jucători cu caracter. Prima măsură s-a luat, toată echipa a fost penalizată cu 30 la sută din salariul pe noiembrie. Dacă nu se trezesc măsurile vor continua până când vom renunţa la câţiva jucători. Dacă nu înţeleg, vom căuta alţii. Noi vrem jucători care îşi dau sufletul pe teren, indiferent de echipa pe care o întâlnesc. E posibil ca în iarnă să aibă loc unele schimbări", a declarat Mocanu, conform Mediafax.

Tehnicianul a precizat că îşi va schimba atitudinea faţă de jucători după acest eşec. "Nu ştiu cum au petrecut. Eu nu i-am băgat în cantonament, crezând că sunt băieţi cu caracter, care au ajuns la maturitate. Steaua a fost în cantonament, îmi asum greşeala. Nu suspectez nimic, pentru că hoţul neprins e negustor cinstit, dar am mai avut exemple la echipă şi când eşti păţit sufli şi în iaurt. Nu am fost un antrenor foarte dur, am vrut să fiu alături de ei, dar atitudinea lor m-a forţat să iau măsuri, să-mi schimb comportamentul faţă de ei", a mai spus Mocanu.

Formaţia Dinamo a pierdut luni, pe teren propriu, derbiul cu Steaua, scor 26-27.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă