12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialHandbal: România și-a aflat adversarele din turul preliminar al CE 2018

Handbal: România și-a aflat adversarele din turul preliminar al CE 2018

Naționala de handbal masculin a României și-a aflat adversarele din grupa C a turului preliminar a Campionatului European din 2018. În urma tragerii la sorți de la Viena, România va juca împotriva Italiei și Kosovo, în primul tur.

Meciurile din cele trei grupe preliminare vor debuta în octombrie 2014, urmând ca mai departe să meargă doar câștigătoarea fiecărei grupe. Următoarea fază a competiției, play-off-ul, se desfășoară în 2016, în 6-7 / 9-10 aprilie. 

Naționala de handbal masculin a ratat calificarea la ultimele două turnee finale, Campionatul Mondial din 2015, respectiv Campionatul European din 2016, motiv pentru care în prezent tricolorii încă așteaptă un antrenor stabil, după demisiile ultimilor doi.

Eliodor Voica a demisionat de la conducerea tehnică a tricolorilor în aprilie, după care francezul Christian Gaudin a stat la cârma echipei doar în play-off-ul cu Suedia, de la CM 2015. Și acesta și-a dat demisia după eșecul din dubla cu suedezii.

Turneul final al CE 2018 va avea loc în Croația, la masculin, respectiv în Franța, cel de feminin.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă