19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialHandbal feminin: HCM Roman, în semifinalele Ligii Naționale

Handbal feminin: HCM Roman, în semifinalele Ligii Naționale

HCM Roman este a treia echipă calificată în semifinalele Ligii Naționale. Echipa lui Florentin Pera s-a impus și în al doilea meci al play-off-ului, împotriva SCM Craiova, cu scorul de  22-20 (9-8).

HCM a eliminat-o pe Craiova, în prima fază a play-off-ului (sferturi), după ce a câștigat primele 2 confruntări, sistemul fiind cel mai bun din trei partide. La Roman, echipa lui Pera s-a impus cu 27-21 (15-11)

Campioana României HCM Baia Mare a obținut calificarea în semifinale tot miercuri, după ce a învins a doua oară CSM Ploiești, scor 40-24 (17-7), ducând scorul general la 2-0.

Prima echipă calificată în semifinale a fost CSM București, care câștigat cu 2-0, la general, duelurile cu Dunărea Brăila.

Ultima echipă care va ajunge în semifinalele Ligii Naționale va fi decisă în urma meciului al treilea dintre Corona Braşov şi HC Zalău, care are loc joi. După primele două meciuri scorul este 1-1.

Semifinalele Ligii Naţionale se desfășoară tot în sistemul cel mai bun din trei, la fel ca și finala, și vor avea loc pe 12, 16 și 18 mai. Finala are loc în 22, 26 şi 28 mai, când sunt programate și meciurile pentru celelalte locuri.

Doar primele 8 echipe din clasamentul de la finalul sezonului regulat au intrat în play-off, în timp ce locurile 9-14 joacă în play-out.

Cele mai citite

Eșecul lui Nicușor Dan: Capitala îngheață, Promisiunile se Topesc

Avaria care a lăsat jumătate din Capitală fără apă caldă este simbolul eșecului sub administrația lui Nicușor Dan. Începând din 2020 cu promisiuni de...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă