25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialHandbal masculin: CSM București - Anaitasuna, scor 27-24, în Cupa EHF

Handbal masculin: CSM București – Anaitasuna, scor 27-24, în Cupa EHF

CSM Bucureşti a obţinut primul succes în grupele Cupei EHF la handbal masculin, după ce s-a impus cu 27-24 în partida cu Helvetia Anaitasuna (Spania), sâmbătă, în Sala Polivalentă din Capitală.

Trupa lui Zvonko Sundovski şi-a luat astfel revanşa după înfrângerea suferită în deplasare, în partida tur, cu 28-22. Şansele de calificare ale echipei bucureştene în sferturi au rămas minime, notează ProSport.

După două rezultate de egalitate înregistrate pe teren propriu cu Chamberry şi cu Ystads, CSM Bucureşti a obţinut şi prima victorie, 27-24 cu Anaitasuna. Scorul la pauză a fost 16-11.

După aproximativ 15 minute de echilibru, CSM Bucureşti a pus stăpânire pe joc şi s-a desprins constant, până la 6 goluri. Au excelat doi jucători din noul val, Nicuşor Negru, care va fi convocat în premieră la naţionala României, şi Ionuţ Iancu. Extrema stângă a reuşit nu mai puţin de 6 goluri în primele 30 de minute, iar portarul a avut un procentaj de 50%, potrivit ProSport.

La sfârşitul celor 60 de minute, formaţia bucureşteană a obţinut o victorie meritată şi chiar păstrează şanse la locul 2, după ce Chamberry a câştigat la Ystads cu 27-26. CSMB are un punct în spatele suedezilor, în timp ce formaţia franceză s-a calificat deja în sferturi. Astfel, meciul din ultima etapă Chamberry – CSM Bucureşti nu mai are nicio miză pentru gazde.

CSM Bucureşti: Iancu, Blazevic – portari; Milosevic 2 goluri, Militaru, Mojsovski 3, Stavrositu, Constantinescu 1, Răpciugă, Humet 5, Novanc, Kostadinovic 3, Marijanac 1, Negru 7, Rotaru 4, Ungureanu, Stamate 1. Antrenor: Zvonko Sundovski.

Anaitasuna: Lorger, Hernandez Ferrer – portari; Gaston 3 goluri, Bazan, Garza, Costoya 2, Etxeberria, De Valle 1, Nadoveza 2, Kisselev, Chocarro, Goni 2, Perez, Ugarte 6, Silva 1, Castro 7. Antrenor: Fermin Ibarrola Aleman.

Cele mai citite

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...

Vești bune despre economie. S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Agenţia de rating S&P a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung...
Ultima oră
Pe aceeași temă