14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialHoria Tecău: "Am luat decizia în această dimineață. Îmi pare rău că...

Horia Tecău: “Am luat decizia în această dimineață. Îmi pare rău că trebuie să mă retrag!”

Horia Tecău a declarat, după retragerea sa de la turneul de tenis BRD Năstase-Țiriac Trophy, că a luat această decizie din cauza unei accidentări căpătate după turneul de la Monte Carlo, acolo unde s-a oprit în turul al doilea.

“Din păcate nu am o veste bună. Sunt nevoit să mă retrag din acest turneu, din cauza unei accidentări la brațul drept, o tendinită de la Monte Carlo. Acolo am jucat în turul 2 un meci destul de greu. De atunci nu am mai jucat până ieri după amiază când am încercat să mă antrenez 20 minute. Am încercat totul, inclusiv cu terapeuții ATP. Organizatorii mi-au pus meciul mai târziu, dar din păcate nu am mai putut face nimic. Exista riscul să mă accidentez mai rău și să stau departe de circuit câteva săptămâni. În acest moment chiar și Madridul este sub semnul intrebării pentru mine. Teoretic ar trebui să pot începe să joc de la jumătatea săptămânii viitoare”, a spus Tecău, după retragerea din turneu.

Citește și Stuttgart 2015: Simona Halep vs Garbine Muguruza. Avancronica meciului revanșei

“Din păcate nu pot evolua în acest turneu, atât de drag mie. Am câștigat aici în ultimii 3 ani. Am amintiri plăcute. Nu știam dacă voi juca un meci, 2, 3, dar decizia am luat-o în această dimineață. Îmi cer scuze și partenerului meu, care a făcut un drum lung până aici, și fanilor. Din păcate acesta este sportul. Sper însa să cmpensez anul viitor și la următoarele ediții.”

“Îi cunosc bine pe adversarii din primul tur, ne-am antrenat împreună în iarnă. Sper să treacă mai departe, chiar și un tur doi pentru ei e un lucru mare. Florin și Bopanna cred că vor fi favoriții principali.”

Citește și UPDATE. BRD Năstase-Țiriac Trophy: Mergea debutează, Tecău abandonează. Programul zilei de miercuri

 În primul tur Tecău și Rojer trebuiau să joace împotriva perechii românești Costin Pavăl/Patrick Grigoriu (wild-card, România). Locul cuplului Tecău/Rojer va fi luat de Dusan Lajovic/Diego Schwartzman (Serbia/Argentina).

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă