12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialIlie Năstase, încrezător în Halep: Poate juca și finala de la Wimbledon

Ilie Năstase, încrezător în Halep: Poate juca și finala de la Wimbledon

Ilie Năstase, fostul număr 1 ATP, prezent la crosul caritabil "Copii pentru Copii", desfășurat duminică, a declarat că Simona Halep are șanse mari să ajungă și în finala Wimbledon, după ce a evoluat și în ultimul act la Roland Garros.

"Iarba e altceva, pentru toată lumea nu numai pentru ea. Cine e cel mai bine pregătit ăla câştigă. Dar poate să mai facă încă o finală. Da, se poate. Pe iarbă totul se poate. Vor fi mai multe surprize la Wimbledon decât la Roland Garros", a declarat Ilie Năstase, potrivit Mediafax.

Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 23 iunie – 6 iulie, la doar 2 săptămâni după ce Halep juca finala de la Roland Garros, când era învinsă de Maria Șarapova, în trei seturi.

El a adăugat că abandonul Simonei Halep în turul doi al turneului de la 's-Hertogenbosch (Olanda), din cauza unor dureri la omoplatul drept, nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare. "Când joci mult asta se întâmplă. I s-a întâmplat şi lui Nadal şi tuturor celor care joacă foarte mult şi câştigă şi nu trebuie să ne speriem. Noi nu prea aveam timp să ne antrenăm, nu prea aveam şansa asta. Ei acum au turnee premergătoare. Noi intram direct, toţi cu aceleaşi şanse. Pe iarbă e puţin diferit, îţi trebuie puţin antrenament. Din păcate Simona a abandonat în Olanda, era un bun prilej pentru ea să se antreneze", a adăugat fostul tenisman.

Năstase speră ca Horia Tecău să câştige în sfârşit proba de dublu de la Wimbledon după cele trei finale pierdute. "Tecău a jucat, a făcut trei finale, e o performanţă şi asta, dar trebuie câştigat. Eu mă duc trei zile la Wimbledon. Din păcate, sunt invitat doar trei zile", a afirmat Ilie Năstase, care a dat, dumincă, startul în Crosul Copiilor.

Fostul tenisman Ilie Năstatse şi preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, au fost prezenţi, duminică, la Arena Naţională din Bucureşti, la startul crosului caritabil "Copii pentru Copii".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă