15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialIlie Năstase o acuză de dopaj pe Serena Willliams: Nu vedeți cum...

Ilie Năstase o acuză de dopaj pe Serena Willliams: Nu vedeți cum arată? Dacă ar ieși la suprafață adevărul, ar fugi toți sponsorii!

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a acuzat-o pe Serena Williams s-ar dopa, dovada fiind fizicul său, scrie B1.ro. De asemenea, tenismenul a vorbit și despre Maria Șarapova, despre care spune că e normal că să bea după ce a fost suspendată, că doar e rusoaică.

"Rusia are o imagine afectată pe plan sportiv din cauza dopajului, dar e cam sigură treaba și la Serena Williams. Nu vedeți cum arată?

Oricum, pe americani nu prea îi controlează nimeni când vine vorba de dopaj. Dacă ar ieși la suprafață toate adevărurile despre dopajul americanilor, ar dispărea toate marile turnee, ar fugi toți sponsorii! Nu vă imaginați cum ar putea fi."

Despre Șarapova, “Nasty” a spus că ea face ce vrea cu viața ei privată, și chiar și să bea alcool.

"Șarapova face ce vrea în viața ei privată, cum e normal. Eu cred că a fost și într-o mică depresie în perioada asta, a suspendării. Ce poți să faci când nu joci? Duci paharul la gură!

E rusoaică, bineînțeles că rezistă la băutură. Pentru ce avea ea nevoie de dopaj la 29 de ani? Poate eu trebuie să fac asta, că am 70 de ani", a mai spus Năstase. 

Cele mai citite

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...
Ultima oră
Pe aceeași temă