15.9 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialIncident la o probă de slalom din cadrul Cupei Mondiale de schi....

Incident la o probă de slalom din cadrul Cupei Mondiale de schi. O dronă aproape că a lovit un participant

Schiorul austriac Marcel Hirscher aproape că a fost lovit de o dronă, în timp ce participa la o probă de slalom din cadrul Cupei Mondiale, după ce aparatul cu o cameră video a căzut pe pârtia de la Madonna Di Campiglio (Italia), informează BBC, citat de Mediafax.

În timpul manşei secunde a probei, drona, de dimensiuni apreciabile, a căzut la mică distanţă în spatele cvadruplului campion mondial, pe trasa de coborâre a acestuia. Probabil, dacă Hirscher ar fi fost mai lent cu câteva fracţiuni de secundă, aparatul l-ar fi lovit pe schiorul în vârstă de 26 de ani.

“Este orbil. Asta nu poate să se mai întâmple. Putea fi o accidentare serioasă”, a declarat Hirscher, de patru ori câştigător al Cupei Mondiale.

Ceva mai liniştit după probă, austriacul a postat o imagine pe contul său de Instagram, în care apare drona căzută în spatele lui, schiorul comentând cu umor: “Trafic aerian aglomerat în Italia”.

În ciuda acestui incident, Hirscher a terminat pe locul 2 proba de slalom de la Madonna Di Campiglio, la o secundă şi 25 de sutimi după norvegianul Henrik Kristoffersen.

Cele mai citite

Conferința FOCUS București, eveniment marca CCIB, la a șasea ediție

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat, în Aula Carol I din sediul său istoric, cea de a șasea ediţie...

Indemnizațiile pentru adulții și copiii cu handicap grav cresc din iunie

Creșterile vor ajunge la beneficiari odată cu plățile pentru luna iunie. Guvernul era obligat să acorde această creștere având în vedere că trebuie să...

Pariază pe șansele României în EURO 24. Va trece de faza grupelor?

EURO 24 se apropie rapid, aducând cu sine nu doar spectacolul fotbalistic european, dar și o mare de oportunități pentru pasionații de pariuri sportive....
Ultima oră
Pe aceeași temă