16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialJO de la Rio: Monica Niculescu s-a calificat în turul al doilea,...

JO de la Rio: Monica Niculescu s-a calificat în turul al doilea, la simplu

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat, sâmbătă, în runda a doua a probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio, după ce a învins-o pe Veronica Cepede Royg, din Paraguay, transmite Agerpres. 

Niculescu (28 ani, 56 WTA) s-a impus într-o oră și 28 de minute în fața unei adversare de 24 de ani mai slab cotate (124 WTA).

Citește și: Prima zi a Jocurilor Olimpice de la Rio. Programul sportivilor români

Monica a reușit 3 ași, a avut 17 ”winners” și a comis 26 de erori neforțate, în timp ce jucătoarea sud-americană a avut 16 lovituri direct câștigătoare și a făcut 36 de erori neforțate.

Niculescu a fost condusă în ambele seturi cu 1-0, dar apoi a revenit și a preluat controlul, desprinzându-se la 4-1, respectiv 3-1, iar apoi nu a mai avut probleme prea mari.

În turul al doilea, Niculescu o va înfrunta pe învingătoarea dintre rusoaica Svetlana Kuznețova (31 ani, 10 WTA), a opta favorită, și chinezoaica Qiang Wang.

Irina Begu va juca în primul tur cu japoneza Nao Hibino, într-un meci programat tot sâmbătă.

Cele mai citite

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică vine cu o atenţionare pentru cei care fac cumpărături online

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică emite o avertizare importantă pentru toți cei care fac cumpărături online, subliniind că infractorii cibernetici sunt activi în special...

Jandarmii din Alba au descoperit la un bărbat plicuri cu substanță albă-cristalină interzisă

Un număr de 27 de plicuri cu substanţă albă-cristalină, ascunse în două pachete de ţigări, au fost descoperite de jandarmi la un bărbat din...

Opt persoane au murit într-un restaurant din Beirut în urma unui incendiu porvocat de explozia unei butelii de gaz

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marţi cel puţin opt persoane într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat...
Ultima oră
Pe aceeași temă