10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialJo Jo Dan, înaintea meciul cu Bizier: Sunt foarte aproape de obiectivul...

Jo Jo Dan, înaintea meciul cu Bizier: Sunt foarte aproape de obiectivul meu

Pugilistul Ion Ionuţ, cunoscut drept Jo Jo Dan, a declarat că este în formă înaintea meciului de vineri cu pugilistul canadian Kevin Bizier. Obiectivul românului este să câștige meciul pentru a putea deveni challenger la centura mondială IBF.

"Am emoţii, dar pozitive. La fel ca la primul meci, pe care l-am câştigat, ştiu că va trebui să dau totul în ring. Am încredere deplină în posibilităţile mele şi sunt în formă. Ştiu că sunt foarte aproape de obiectivul pe care mi l-am stabilit şi nu intenţionez să ratez această şansă", a spus Jo Jo Dan, conform Mediafax.

Românul ar fi trebuit să boxeze cu italianul Leonard Bundu, dar acesta a renunţat în luna octombrie la confruntarea cu românul. "Leonard Bundu a fugit…, s-a retras cu coada între picioare….respect pentru Bizier că acceptă să se bată iar cu mine pentru poziţia de challenger obligatoriu la titlul mondial IBF.. dar de data asta o s-o ia mult mai rău!", scria Ion Ionuţ pe contul său de Facebook, în octombrie.

În luna august, presa de specialitate a notat că Jo Jo Dan urma să boxeze cu italianul Leonard Bundu într-un meci eliminatoriu, câştigătorul urmând să devină challengerul deţinătorului centurii IBF la categoria semimijlocie, englezul Kell Brook.

Ion Ionuţ a boxat ultima dată în luna mai, cu polonezul Lukasz Janik, înregistrând o victorie prin KO tehnic.

Românul a mai fost adversarul lui Kevin Bizier în noiembrie 2013, când s-a impus la puncte în faţa canadianului, obţinând centurile NABA și IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.

Cele mai citite

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă