21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialJucătoarea Simona Halep, din nou pe locul cinci în clasamentul WTA

Jucătoarea Simona Halep, din nou pe locul cinci în clasamentul WTA

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a coborât o poziție în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA). Astfel, ea ocupă din nou poziția a cincea, cu 5.151 de puncte, informează Agerpres.

În fruntea clasamentului este jucătoarea americană Serena Williams, cu 7.050 de puncte, urmată de jucătoarea germană Angelique Kerber, cu 6.860 de puncte și jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza Blanco, cu 5.830 de puncte.

Jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska a făcut rocada cu Halep și se află pe locul patru, cu 5.340 de puncte. Românca este la circa 200 de puncte de locul patru și are un avans de 1.100 față de locul șase, ocupat de americanca Venus Williams (4.005 de puncte). Pe locul șapte este jucătoarea Victoria Azarenka din Belarus, cu 3.551 de puncte, urmată de jucătoarea italiană Roberta Vinci, cu 3.465 de puncte, Madison Keys (SUA), cu 3.341 de puncte și Svetlana Kuznețova (Rusia), cu 3.190 de puncte.

Irina Begu a urcat o treaptă și este pe 22, cea mai bună clasare din cariera sa. Monica Niculescu a coborât o poziție, pe 57, în timp ce Sorana Cîrstea a făcut un salt de patru locuri și a ajuns pe 88.

La dublu, Monica Niculescu ocupă în continuare cea mai bună poziție a carierei, 16, Irina Begu se menține pe 48, Raluca Olaru a coborât șapte poziții și este pe 75, iar Andreea Mitu a urcat două, până pe 77.

Simona Halep și-a consolidat locul al treilea în ierarhia Road to Singapore, pentru Turneul Campioanelor, și este a patra în clasamentul încasărilor din acest an în circuitul WTA, cu 2,7 milioane dolari.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă