10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialJucător de crichet australian, decedat după ce a fost lovit de o...

Jucător de crichet australian, decedat după ce a fost lovit de o minge

Jucătorul australian de crichet Phillip Hughes a decedat, la spital, după ce a fusese lovit cu o minge în zona capului, în timpul unui meci. Accidentul s-a petrecut în campionatul provinciilor australiene.

"Philip Hughes a decedat în urmă cu puţin timp. El nu şi-a mai revenit după ce a fost rănit marţi. El nu a suferit şi a fost înconjurat de familia şi de prietenii apropiaţi. Comunitatea acestui sport este în doliu şi prezintă profundele ei condoleanţe familiei şi pritenilor jucătorului", a declarat Petre Brukner, medicul naţionalei australiene, potrivit Mediafax.

Component al formaţiei Australiei de Sud, Hughes se afla la primire când a fost lovit în zona capului de mingea lansată din alergare de un jucător al echipei din Noua Galie de Sud, Sean Abbott , în partida de marţi, contând pentru competiţia Sheffiel Shield.

Hughes, care ar fi împlinit, duminică, 26 de ani, s-a prăbuşit pe gazon şi a fost transportat la spital, dar medicii nu mai putut face nimic pentru a-l salva, el încetând din viaţă după două zile.

Potrivit Daily Mail, lovitura i-ar fi provovcat jucătorului ruperea arterei vertebrale, ceea ce a dus la o hemoragie intracraniană.

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă