12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialJucător de golf, răpit în Honolulu. Continuarea, ca într-un film prost

Jucător de golf, răpit în Honolulu. Continuarea, ca într-un film prost

Robert Allenby, jucător de golf în cadrul circuitului profesionist, a fost răpit, bătut și jefuit în Honolulu, SUA. Australian s-a trezit apoi abandonat într-un parc din apropierea locului în care a fost răpit.

Allenby, 43 de ani, se afla la un bar din apropiere de plaja Waikiki, un cartier al Honolulu (Hawaii, SUA), împreună cu un prieten. Incidentul a avut loc în momentul în care prietenul său a lipsit timp de câteva minute. "Am plătit consumaţia, el s-a dus la toaletă şi apoi îmi amintesc doar că m-am trezit într-un parc la câţiva kilometri de bar", a explicat australianul ulterior.

Jucătorul de golf s-a trezit cu mai multe contuzii pe față, fără portofel și telefon. Din acest motiv este cercetată pista unui posibil jaf, care a mers prost și s-a transformat apoi într-o răpire. Nimeni nu-și poate explica de ce jucătorul de golf a fost bătut cu bestialitate și lăsat inconștient, de vreme ce atacatorii nu au plănuit o răpire, ci un jaf.

"O femeie mi-a spus că a văzut mai mulţi bărbaţi aruncându-mă dintr-o maşină. Probabil că atunci m-am lovit la faţă", a mai spus Allenby. El a fost ajutat de un localnic pentru a reveni la hotelul în care era cazat, după care a anunțat poliția locală. Allenby este bucuros că a scăpat cu viață și a declarat că nu-l mai interesează faptul că a fost jefuit.

Cea mai înaltă poziție ocupată de Allenby în cariera sa a fost locul 14 mondial, în 2008, însă în prezent este numărul 78.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă