16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialJucător din Liga a 2-a, înjunghiat lângă sediul Poliției din Suceava

Jucător din Liga a 2-a, înjunghiat lângă sediul Poliției din Suceava

Fotbatbalistul Radu Sava, fundaș central al echipei din Liga a 2-a, FCM Suceava, a fost înjunghiat în abdomen după ce a fost atacat pe stradă de doi adolescenți. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de luni, în apropiere de sediul Poliției Municipale Suceava.

În jurul orei 4.50 Poliția Municipală a primit un apel de urgență de la prietena lui Radu Sava care a raportat atacul asupra fotbalistului. Cei doi se întorceau de la o nuntă, iar la un moment dat au fost acostați de doi tineri, despre care Sava a declarat ulterior că erau "beţi, chiar drogaţi", potrivit obiectivdesuceava.ro. Tinerii, cu vârste între 16-17 ani l-ar fi atacat pe fotbalist fără motiv, acesta declarând că nu i-a mai văzut niciodată.

 "Au început să ne înjure şi m-au întrebat dacă sunt şmecher, moment în care au scos la iveală două arme albe. Unul dintre ei avea asupra lui o macetă lungă de 25 de centimetri, iar celălalt agita de zor un cuţit de bucătărie, cu mânerul de lemn”, a spus fotbalistul în vârstă de 28 de ani.

În timpul conflictului prietena fotbalistului, Delia Ciubotaru, a plecat spre sediul poliției, în condițiile în care la acea oră nu trecea nimeni pe stradă, care să le sară în ajutor. Sava a încercat să evite o lovitură a unui dintre agresori, însă a fost nimerit în abdomen de cel de-al doilea, care l-a înjunghiat cu un cuțit de bucătărie.

Fotbalistul a fost dus la spital iar la această oră este în afara oricărui pericol. Radu Sava a declarat că se putea întâmpla chiar mai rău, însă este oricum supărat de faptul că o perioadă de timp va rata antrenamentele echipei.

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...
Ultima oră
Pe aceeași temă