13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialLa multi ani, Samuel Maris!

La multi ani, Samuel Maris!

Unul dintre cei mai respectati si iubiti jucatori ai rugbyului romanesc ,Samuel Maris, implineste azi frumoasa varsta de 30 ani.

Cu peste 15 ani de activitate pe teren, sute de meciuri castigate, zeci de eseuri inscrise , sute de placaje , mii de fani , fostul international Samuel Maris isi doreste un cadou special de ziua lui, pe care speram sa-i primeasca in aceasta toamna : un nou titlu pentru echipa sa , Timisoara Sarancens RCM UVT .

Pilierul ardelean a debutat in rugby la inceputul anului 2000 , jucand si la echipa nationala ani la rand . Primii 11 ani au fost marcati de glorie in tara sa natala urmand apoi drumul Frantei. Desi francezii au incercat sa il tina in Perigueux-Bordeaux cu oferte de nerefuzat , acesta s-a intors la echipa sa de suflet unde este campion en-titre din 2012 .

‘Pentru mine acesta echipa este ca o a 2-a familie .Suntem foarte uniti atat in viata de zi cu zi si cat pe teren . Am primit numeroase oferte si de la alte echipe dar simt ca aici este locul meu si nu ma gandesc sa plec in curand . Managementul si antrenorii si-au pus amprenta intr-un mod mai mult decat pozitiv asupra profesionismului de care dam dovada pe teren.’ conchide Samuel.

In timpul liber , tanarul om de afaceri Samuel Maris se implica si in numeroase campanii CSR, cu precadere sociale si ecologice, prin compania sa, Sam’s Green  (samsgreen.ro).

Este pasionat si de alte sporturi precum Sky Diving, Rafting , Scuba Diving si Off-road, pe care le practica in vacante.

Echipa noastra ii ureaza un calduros ‘ La multi ani ‘ si multe eseuri !

Cele mai citite

Accident suspect în apele teritoriale românești. O navă dinspre Ucraina a ciocnit un alt vas dar și-a continuat drumul până în Bulgaria

O navă care plecase din Ucraina, purtând pavilionul Insulelor Comore, a ciocnit un vas sub pavilionul Tanzaniei, în apele teritoriale românești, în dreptul orașului...

Loviturile Rusiei asupra regiunii ucrainene Harkov au făcut cel puțin 11 morți

Rusia a lovit duminică o stațiune aglomerată de la marginea celui de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina și a atacat, de asemenea, satele...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...
Ultima oră
Pe aceeași temă