11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialHalep - De Vroome 6-0, 6-4. Urmează Krunici, în turul doi la...

Halep – De Vroome 6-0, 6-4. Urmează Krunici, în turul doi la Bucharest Open

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în turul al doilea al turneului de tenis Bucharest Open. Românca a învins-o în primul tur pe olandeza Indy De Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4.

În turul al doilea Simona Halep va evolua, joi, împotriva Aleksandrei Krunici, 155 WTA și 21 de ani, din Serbia. 

"A fost dificil pentru că vin de la un turneu de tenis pe iarbă. A fost un public spectaculos", a declarat Simona Halep. Întrebată cum se simte cu glezna, Halep a răspuns că "De vreme ce am câștigat mă simt bine. Sper să fac un meci bun și mâine."

Partida cu Indy De Vroome a început lejer pentru româncă, însă în setul al doilea olandeza a început să joace mai incisiv și a peculat pe greșelile româncei. Halep a greșit destul de mult în setul al doilea, cu toate că adversara nu a fost foarte dificilă.

De Vroome, care are doar 18 ani, a demonstrat că poate juca mult peste nivelul său actual. Olandeza are toate șansele să urce în top în următorii 2 ani, dacă își va îmbunătăți loviturile.

Live Score Halep – De Vroome: 6-0, 6-4

6-4: SET și MECI pentru Halep.

5-4: Halep a pierdut game-ul. Românca greșește destul de mult pentru nivelul său. De Vroome este o jucătoare cu potențial, însă nu poate fi vorba de o adversară dificilă.

5-3: Halep câștigă game-ul. De Vroome nu a jucat rău, are o tactică bună, dar mai are nevoie de timp pentru aw-și exersa loviturile. Are însă potențialul de a ajunge în top într-un an sau doi.

4-3: Break pentru Halep, după olandeza a câștigat ultimele două game-uri. Românca s-a impus printr-un contre-pied foarte inspirat.

3-3: Simona Halep i-a lăsat prea mult spațiu olandezei în acest game, în care De Vroome s-a aflat la serviciu. Halep a pierdut game-ul, iar în acest moment se restabilește egalitatea pe tabelă.

3-2: De Vroome reușește primul break al meciului. Halep a mai încetinit ritmul, fiind probabil sigură de victorie, iar acest lucru i-a permis olandezei să ia două game-uri în acest set.

3-1: Break pentru Halep. Românca va câștiga cel mai probabil în două seturi această întâlnire.

2-1: Halep câștigă fără dificultăți cel de-al treilea game al setului.

1-1: De Vroome câștigă primul game al său din acest meci. Olandeza a fost la serviciu.

1-0: Halep reușește să-și adjudece primul game, însă De Vroome a arătat mai multă vervă, reușind să ducă game-ul la Deuce (40-40). Halep a făcut un nou moment superb al meciului, la o minge jucată la fileu de cele două.

A început setul al doilea.

6-0: SET Halep. Românca a câștigat fără probleme primul set. Halep a reușit în ultimul game cel mai frumos punct al setului, când a retrimis în careul olandezei o minge pe care De Vroome o lovise de la fileu.

5-0: Simona Halep defilează în acest meci. Este la doar un punct de câștigarea primului set.

4-0: Halep face din nou breakul. Românca mai greșește și ea, pierzând un punct când, la o minge la fileu, a trimis în plasă.

3-0: Halep câștigă game-ul pe propriu serviciu după ce a scos nu mai puțin de 3 mingi de break. După un rever mai puțin bun și un retur strălucit al olandezei, Halep s-a văzut condusă cu 40-0, după care a câștigat toate punctele.

2-0: Break pentru româncă. Halep se descurcă chiar mai bine pe serviciul tinerei adversare, de doar 18 ani.

1-0: Halep a câștigat cu lejeritate primul game. Românca încă nu și-a intrat în ritm, pierzând două puncte pe propriul serviciu, însă nici jucătoarea sa nu joacă la un nivel foarte ridicat.

ÎNCEPUT DE MECI. Halep servește prima.

Live: Începe partida dintre Halep și De Vroome. Tribunele de la Arenele BNR sunt pline ochi.

——

Simona Halep va avea o adversară ușoară în primul tur, de altfel niciuna dintre celelalte jucătoare înscrise în competiție nefiind în top 20 WTA. Indy De Vroome, 18 ani, ocupă în prezent locul 190 WTA și a ajuns pe tabloul principal din poziția de lucky loser. De Vroome a înlocuit-o pe Kristina Mladenovici, locul 107 WTA, din Franța, care s-a retras.

Partida Simonei Halep, care va avea loc pe terenul central din cadrul complexului Arenele BNR, este programată de la ora 17.00. În cazul în care meciul de dinainte, dintre Irina-Camelia Begu și Kiki Bertens, nu se va încheia până la această oră partida Simonei Halep va începe cu întârzieri.

Cap de afiș în cadrul turneului de la București, Halep are toate șansele să cucerească cel de-al optulea titlu din carieră. Bucharest Open nu îi va aduce în cale doar o singură jucătoare împotriva căreia a câștigat cu emoții în trecut, Roberta Vinci, numărul 21 WTA, din Italia. Însă cele două s-ar putea întâlni abia în finală, dacă vor ajunge amândouă până în ultimul act al competiției.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă