15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialGarbine Muguruza, victorie strânsă cu Kvitova! S-a stabilit prima semifinală de la...

Garbine Muguruza, victorie strânsă cu Kvitova! S-a stabilit prima semifinală de la Turneul Campioanelor 2015

Garbine Mugurza, a doua favorită, a învins-o pe Petra Kvitova, scor 6-4, 4-6, 7-5, la Turneul Campioanelor și și-a asigurat primul loc în Grupa Albă. Mugurza va juca în semifinale cu Agnieszka Radwanska (5).

Urmărește LIVE SCORE Kerber – Safarova: Meciul care decide a doua semifinală

Petra Kvitova mai are o singură șansă să meargă în cea de a doua semifinală, contra Mariei Șarapova. Cehoaica mai poate trece de grupe doar dacă în cea de a doua partidă a zilei de vineri compatrioata sa, Lucie Safarova, o învinge în două seturi pe Angelique Kerber. Safarova este deja eliminată, în timp ce Kerber va trebui să câștige un singur set pentru a merge în semifinale.

Vezi aici Clasamentele grupelor. Lupta continuă în Grupa Albă!

LIVE SCORE Muguruza – Kvitova: 6-4, 4-6, 7-5

Ora 10.45: Muguruza câștigă duelul cu Kvitova după ce a ratat trei mingi de meci. Finalul foarte strâns, câștigat de iberică, a arătat din nou psihicul foarte puternic al Muguruzei.

Ora 10.32: Partida are un final foarte strâns, după ce Kvitova dădea semne că ar putea lua lejer setul al treilea. Iberica a revenit însă de la 2-4. Pentru a fi sigură că o va evita pe Șarapova în semifinale Muguruza trebuie să bată azi, în timp ce Kvitova are șanse mari la calificare doar dacă se va impune.

Ora 09.52: Setul al doilea produce o surpriză, după revenirea Petrei Kvitova. Cehoaica restabilește egalitatea la seturi și va rămâne în cărți chiar și dacă va pierde acest meci, grație stului pe care i l-a luat ibericei. Mugurza va merge în semifinale, indiferent care va fi scenariul acestei zile.

Ora 09.18: Muguruza și-a asigurat locul în semifinale. Ea ar putea încheia pe prima poziție. Chiar dacă va pierde meciul va avea un setaveraj de +3, cel mai mare din grupă, însă va avea nevoie ca și Kerber să o învingă pe Safarova. Setul al doilea continuă foarte strâns, după ce iberica a mai scăzut nivelul.

Ora 09.00: Primul set se încheie cu un serviciu imbatabil al Muguruzei. Sportiva din Spania a reușit să lege break+serviciu și astfel și-a adjudecat prima parte a meciului. În vârstă de doar 22 de ani, Muguruza arată mult tact în construirea punctelor, dar în special în finalizarea lor. Nu întâmplător Muguruza va termina anul pe locul 3 mondial, la doar câteva puncte în spatele Simonei Halep.

Ora 08.39: Muguruza rupe echilibrul primului set după ce reușește primul break al partidei. Iberica are serviciu la scorul de 3-2 și se poate desprinde decisiv. Meciul are un ritm bun, iar jucătoarea din Spania evoluează conform așteptărilor, la un nivel ridicat, apropiat de cel al Petrei Kvitova, o jucătoare cu o experiență mult mai mare.

Ora 08.12: Start de meci la Singapore. Muguruza și Kvitova se duelează pentru prima dată în cariera lor. Cehoaica are primul serviciu. Cine se va impune acum va avea șanse mari să termine Grupa Albă pe primul loc.

Ora 08.02: Jucătoarele vor începe încălzirea iar în scurt timp va debuta primul lor meci direct din carieră.

Garbine Muguruza, a doua favorită o întâlnește pe Petra Kvitova (4) în primul meci al zilei de vineri, la Turneul Campioanelor, în cadrul Grupei Albe. Cele două se vor întâlni pentru prima dată în cariera lor.

Garbine Muguruza, liderul Grupei Albe, are șanse mari să se califice în semifinalele turneului chiar și în cazul unei înfrângeri, în timp ce Petra Kvitova, pentru a avea șanse reale, trebuie să se impună în două seturi.

Două jucătoare cu stiluri diferite de joc, cu iberica încercând să închidă foarte repede punctele cu urcări la fileu și cu cehoaica încercând să domine mai ales de pe linia de fund, partida se anunță una care nu va fi lipsită de spectacol. 

Garbine Muguruza (favorită 2/loc 3 WTA, 22 ani, Spania)

2015 Titluri: 1 (Beijing)

2015 Record: 38-18

2015 Cel mai bun Grand Slam: Finalist (Wimbledon)

Turneul Campioanelor: debut

Citește TOTUL despre Turneul Campioanelor Singapore 2015 

Petra Kvitova (favorită 4/loc 5 WTA, 25 ani, Cehia)

2015 Titluri: 3 (Sidney, Madrid, New Haven)

2015 Record: 35-13

2015 Cel mai bun Grand Slam: US Open (sferturi)

Turneul Campioanelor: a 5-a apariție (8-5, campioană 2011)

Citește și Simona Halep, ELIMINATĂ de la Turneul Campioanelor! Pierde în două seturi cu Radwanska

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă