12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep a învins-o pe Krunici cu 6-2, 6-4. Urmează Arruabarrena, în sferturile...

Halep a învins-o pe Krunici cu 6-2, 6-4. Urmează Arruabarrena, în sferturile Bucharest Open

Simona Halep a învins-o pe Aleksandra Krunici, 155 WTA, din Serbia, în optimile Bucharest Open, cu scorul de 6-2, 6-4. În sferturile turneului, Halep o va întâlni pe jucătoarea Lara Arruabarrena, 120 WTA, din Spania.

Partida Halep – Arruabarrena are loc vineri, pe arena centrală. Halep a mai jucat împotriva spanioloaicei de două ori până acum, ambele meciuri fiind victorii pentru româncă. Ultima dată, la Madrid Open, Halep s-a impus, în șaisprezecimi, cu 6-4, 6-4.

Simona Halep, cap deserie numărul 1, favorita publicului, și-a disputat toate meciurile pe arena centrală, adunând cele mai mare asistențe din cadrul turneului.

Live Score Halep – Krunici: 6-2, 6-4

6-4: SET și Simona Halep câștigă meciul.

5-4: Break pentru Halep. Românca este la doar un game distanță de sferturile de finală.

4-4: Break Krunici. Acest set se joacă numai pe break-uri, începând de la scorul de 1-1. Sârboaica a reușit un slice foarte bun, iar Simona nu a mai putut ajunge la fileu pentru a lovi mingea.

4-3: Break Halep, cinci break-uri consecutive în setul al doilea.

3-3: Break Krunici. Halep își pierde răbdarea și greșește. Cu toate că are o tactică foarte bună, împingând-o deseori pe Krunici pe linia de fund, Halep greșește uneori mingi care ar trebui să fie transformate cu ușurință în puncte. Probabil Halep se aștepta la o rezistența mai mică din partea adversarei.

3-2: Game frumos câștigat de Halep. Românca a făcut break-ul, după ce la ultima minge a fost jucată la fileu.

2-2: Break pentru Krunici.

2-1: Halep face break-ul.

1-1: Halep a câștigat game-ul după ce a întors scorul, deși Krunici a fost la un pas să facă break.

0-1: Krunici câștigă primul game, pe propriul serviciu.

Începe setul al doilea.

6-2: SET Halep. Românca își adjudecă fără probleme primul set.

5-2: Un nou break pentru Halep.

4-2: Halep câștigă cel de-al treila game consecutiv.

3-2: Break pentru Halep. Simona a reușit să rupă ritmul și să câștige primul game pe serviciul adversarei. Krunici este o jucătoare cu mult potențial, dar mai are nevoie să-și exerseze loviturile. Krunici are cu doar un an mai puțin decât Halep.

2-2: Halep câștigă pe propriul serviciu. Până acum jocul este echilibrat, fiecare jucătoare făcând puncte pe propriul serviciu.

1-2: Krunici câștigă din nou pe propriul serviciu. Krunici joacă foarte bine pentru locul pe care îl ocupă în clasament. Are un serviciu sigur și nu i-a lăsat Simonei Halep decât un singur punct.

1-1: Game pentru Halep. Românca s-a descurcat bine pe propriul serviciu. A început să-și intre în joc, după ce a cedat primul game.

0-1: Halep pierde primul game. Românca nu a reușit niciun punct pe serviciul adversarei în game-ul inaugural. Publicul o susține. Sunt multe persoane în tribune, în ciuda faptului că ploaia a măturat Arenele BNR.

UPDATE 3, 19.15 A început partida Simonei Halep cu Aleksandra Krunici, 155 WTA, din turul al doilea al turneului de tenis Bucharest Open. Simona Halep își apără la Bucharest Open titlul câștigat anul trecut la Budapesta, turneu înlocuit cu cel de la București.

​—-

UPDATE 2, 18.20 Meciul Simonei Halep cu Aleksandra Krunici, din turul al doilea al Bucharest Open, va începe mai devreme față de ora anunțată ultima dată de organizatori. Partida va începe imediat ce se va opri ploaia și nu după ora 20.00, cum era anunțat.

Partida de dublu, programată înaintea meciului Halep – Krunici, a fost anulată pentru ca Halep să nu joace prea târziu și să fie nevoită să dispute două meciuri în mai puțin de 24 de ore. În cazul în care va ajunge în sferturi, Halep va juca, vineri, cu Lara Arruabarrena, în fața căreia are două victorii.

—-

UPDATE 1, 18:00 Partida Halep – Krunici va fi întârziată din cauza ploii, urmând să înceapă după ora 20.00. Înaintea meciului Simonei a mai fost programată o partidă de dublu, care încă nu începuse nici până la ora 18.00.

Toate cele cinci meciuri care au mai rămas de disputat în această seară au fost întârziate din cauza ploii.

—–

Simona Halep joacă, joi, de la ora 18.00, cu Aleksandra Krunici, numărul 155 WTA, din Serbia, în turul al doilea la Bucharest Open. Patru meciuri mai are de câștigat Halep în drumul său spre titlul cu numărul 8, după ce și-a mai trecut un trofeu, anul acesta, în palmares.

Simona Halep, cap de serie numărul 1 și locul 3 mondial, nu s-a mai întâlnit niciodată cu jucătoarea slovenă. Adversara de 21 de ani, cu unul mai puțin față de Halep, a trecut în turul 1 de o rusoaică de pe locul 131 WTA, Alexandra Panova.

Vezi aici programul și rezultatele zilei la Bucharest Open

Krunici nu este o jucătoare care să o pună în dificultate pe Simona Halep, cu toate că românca a întâmpinat ceva probleme în setul al doilea din primul tur. Halep a trecut, în prima rundă, de olandeza Indy De Vroome, locul 190, venită din calificări, cu scorul de 6-0, 6-4. Ea a comis câteva greșeli nepermise la nivelul său, motiv pentru care olandeza a reușit, la un moment dat, să o egaleze în setul al doilea.

Halep a declarat după meci că la București îi este mai dificil deoarece a schimbat suprafața de joc, după ce la Wimbledon, acolo unde a ajuns până în semifinale, a jucat pe iarbă.

Partida Halep – Krunici este programată, pe terenul central, de la ora 18.00. Înaintea acestui meci mai au loc alte două întâlniri. Prima românca, ajunsă în sferturile de finală, în cadrul turneului Bucharest Open, este Monica Niculescu, 68 WTA.

Bucharest Open, desfășurat între 7-13 iulie, la Arenele BNR, este dotat cu premii totale în valoare de 250.000 dolari.

Cele mai citite

Răsturnare de situație la FC Barcelona! Decizia de ultim moment luată de Xavi

După ce anunțase că la finalul acestui sezon va părăsi banca tehnică a formației FC Barcelona, antrenorul spaniol Xavi Hernandez a ajuns la un...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă