17.8 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialRoland Garros. Tecău și Rojer, eliminați în semifinale la Paris. A doua...

Roland Garros. Tecău și Rojer, eliminați în semifinale la Paris. A doua finală ratată în 2015

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, capi de serie numărul 5, au fost eliminați, în semifinalele turneului de la Roland Garros, de către echipa Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croația/Brazilia), favorită numărul 3.

Tecău și Rojer au fost învinși cu scorul de 6-3, 7-5, după o oră și 10 minute de joc. Pentru Tecău calificarea în semifinală a fost cea mai bună performanță a sa la Paris. El a mai ajuns o singură dată în sferturi, în 2011, cu Robert Lindstedt.

Perechea Tecău/Rojer a ratat calificarea în finală la al doilea grand slam consecutiv, după ce la începutul anului au cedat în semifinalele Australian Open. Tecău a disputat în cariera sa trei finale consecutive, toate la Wimbledon, între 2010-2012, când făcea pereche cu Lindstedt, însă nu a câștigat niciuna dintre ele.

—-

Live Score. Tecău/Rojer (5) – Dodig/Melo (3): 3-6, 5-7

Ora 14.58: Final de meci! Dodig/Melo merg în finală.

Ora 14.57: Adversarii au început serviciul decisiv. Până acum Tecău și Rojer au ratat toate cele 5 șanse de break.

Ora 14.55: Lucrurile stau cum nu se poate mai prost pentru perechea româno-olandeză. Adversarii vor servi pentru meci.

Ora 14.52: Final de meci infernal la Paris. Tecău și Rojer nu reușesc să închidă punctele importante ale meciului, ratând din nou șansa unui break, unul care ar fi tranșat acest set.

Ora 14.47: Al doilea game alb pentru român. Tecău și Rojer au ridicat mult nivelul față de startul partidei, însă nu au reușit încă să facă break-ul.

Ora 14.44: A fost depășit deja game-ul 7, considerat de regulă unul crucial în economia unui set, iar Tecău este în avantaj. Cei doi au nevoie disperată de un break, până acum nereușind niciunul în acest meci.

Ora 14.36: Tecău și Rojer reușesc un game alb într-un moment important al meciului. Un break le-ar consolida avantajul pe tabelă.

Ora 14.30: Tecău și Rojer se mențin în avantaj. Adversarii pun presiune foarte mare, reușind un joc foarte bun la fileu.

Ora 14.28: Meci foarte greu pentru Tecău. Toate eforturile românului și ale coechipierului său par în zadar. Cei doi au ratat șansa unui break, deși au condus cu 40-0.

Ora 14.23: Tecău și Rojer își câștigă primul game din setul secund. Românii trebuie să se impună în acest set pentru duce meciul la super tiebreak.

Ora 14.18: Adversarii câștigă primulk set. Tecău și Rojer au nevoie de mai multă intuiție în anticiparea loviturilor adversarilor. Prima rundă a fost dominată clar de Dodig și Melo.

Ora 14.02: Tecău și Rojer reușesc să câștige primul lor game pe serviciu, asta după ce în game-ul anterior au fost la un pas să facă break-ul.

Ora 14.00: Perechea croato-braziliană se impune în startul meciului. Cei doi se sincronizează incredibil în această partidă. Tecău și Rojer trebuie să iabă o zi mare pentru a trece de ei.

Ora 13.49: A început meciul, cu adversarii la serviciu. Dodig și Melo fac primul punct.

Ora 13.45: Cele două perechi au efectuat încălzirea și meciul va începe într-un minut.

Ora 13.40: Meciul anterior, dintre legendele tenisului, s-a încheiat. Tecău și Rojer sunt pregătiți să înceapă semifinala de la Paris.

—–

Horia Tecău și coechipierul său, olandezul Jean-Julien Rojer, capi de serie numărul 5, vor evolua, joi, în semifinalele turneului Roland Garros. Cei doi vor întâlni perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croația/Brazilia), favorită numărul 3.

Meciul de dublu are loc pe cea de a doua arenă a turneului, Suzanne-Lenglen, și este programat după primul meci al zilei, unul în care se vor duela legende ale tenisului, astfel că va începe cel devreme la ora 13.30.

Cuplul Tecău/Rojer se află pe locul 4 mondial, în timp ce adversarii lor ocupă poziția a treia în clasamentul actualizat săptămâna aceasta.

Pentru Horia Tecău semifinala este cea mai bună performanță a sa la Paris, după ce, în 2011, se oprise în sferturi. El a mai jucat, anul acesta, alături de Rojer, o semifinală și la Australian Open.

Cele mai citite

Farul – Universitatea Craiova 3-3. Remontada de senzație la Ovidiu! „Marinarii” ratează cupele europene

Farul Constanţa a remizat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 3-3, după ce în minutul 72 conducea cu 3-0. Eroul oltenilor a fost...

Ședință solemnă în Parlament, cu ocazia Zilei prieteniei româno-israeliene

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor întruni astăzi, de la ora 10:00, în şedinţă solemnă comună consacrată marcării Zilei Solidarităţii şi Prieteniei dintre România...

A fost dezvoltat plasticul care se descompune când nu mai e nevoie de el

O echipă de cercetători a dezvoltat un nou tip de plastic biodegradabil, care conține bacterii vii ce declanșează descompunerea materialului, potrivit antena3.ro. Noul plastic care...
Ultima oră
Pe aceeași temă