7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialRoland Garros 2015: Simona Halep, în turul doi, după 7-5, 6-4 cu...

Roland Garros 2015: Simona Halep, în turul doi, după 7-5, 6-4 cu Rodina. Cine ar putea urma

Roland Garros 2015. Simona Halep, cap de serie numărul 3, s-a calificat în turul al doilea al turneului Roland Garros, după ce a eliminat-o pe rusoaica Evghenia Rodina, 91 WTA, scor 7-5, 6-4.

După ce a trecut de Rodina, Halep va juca în turul al doilea împotriva câștigătoarei dintre M. Lucic-Baroni (70 WTA, Croatia) și Lauren Davis (64 WTA, SUA).

Meciul de deschidere al turneului de grand slam de la Paris a fost unul încheiat în doar o oră și un sfert, în ciuda scorului strâns. Halep putea încheia meciul mult mai rapid, însă erorile neforțate au făcut-o să piardă multe puncte. Fără a fi la potențial maxim, românca și-a asigurat accesul în runda a doua fără a avea probleme prea mari.

Simona a fost la egalitate cu Rodina la capitolul erorilor neforțate, cu 26 comise. Românca a avut cu 4 lovituri direct câștigătoare mai mult față de adversară, respectiv 24 în total. 

——

Live Text Halep – Rodina: 7-5, 6-4

6-4: Game, MECI, Halep. Simona a închis meciul în stil mare, cu un as.

Simona servește pentru meci.

5-4: Break, Halep. Româca face primul break alb.

4-4: Rebreak, Rodina.

4-3: Break, Halep. Simona reușește în cele din urmă break-ul. Ea se poate desprinde decisiv dacă își trece în cont și game-ul la serviciu.

3-3: Game, Halep. Simona își egalează adversara, însă nu dă semne că poate face break-ul, de care are nevoie pentru a trece în avantaj.

2-3: Game, Rodina. 

Arena centrală de la Roland Garros este pe jumătate plină. Multe persoane au intrat pe “Philippe Chatrier” înainte de setul al doilea.

2-2: Game, Halep.

Rusoaica are un serviciu bun și încearcă să mizeze pe acest lucru în duelul cu Halep. Românca este departe de potențialul său.

1-2: Game, Rodina.

1-1: Game, Halep. Simona face un game alb, de moral.

0-1: Game, Rodina. Rusoaica a câștigat primul game al setului secund.

Ora 12.47: Rodina servește în deschiderea setului al doilea.

Primul set a fost unul în care românca, deși a luat un start lansat, conducând cu 4-1, a avut din nou probleme cu erorile neforțate. Românca s-a chinuit apoi pentru a putea să câștige setul în fața unei jucătoare care arată un tenis bun.

7-5: Game, SET, Halep. 

6-5: Break, Halep. Simona reușește cu multă șansă să facă break pe serviciul Rodinei într-un moment crucial al primului set.

5-5: Break, Rodina. Rusoaica o egalează pe Simona, după o revenire spectaculoasă, fiind condusă la un moment dat cu 4-1.

5-4: Game, Rodina. Rusoaica a căpătat din ce în ce mai multă încredere în jocul său, iar serviciul pare să fie arma sa favorită.

5-3: Game, Halep. Simona întrerupe mini seria rusoaicei de game-uri câștigate.

Statisticile arată un raport al erorilor neforțate de 11-8 (cele mai multe pentru Simona). Cu aceste erori neforțate, românca probabil va trece de primele trei tururi, dar din optimi va avea probleme mari de tot.

4-3: Game, Rodina. Al doilea game consecutiv, câștigat de rusoaică.

Capitolul erorilor neforțate a fost unul cu mari probleme pentru Halep, anul acesta, și nu pare să fie ferită de ele nici la acest meci de debut la Roland Garros.

4-2: Break, Rodina.

4-1: Break, Halep. Simona își creează un avantaj consistent încă din prima parte a setului 1.

3-1: Game, Halep. Simona își mărește avantajul.

2-1: Break, Halep. Simona câștigă foarte devreme primul break al meciului.

1-1: Game, Halep. Românca răspunde cu un serviciu foarte bun.

0-1: Game, Rodina.

Ora 12.09: A început meciul, cu Rodina la serviciu.

Ora 12.05: Jucătoarele au intrat pe teren și își fac încălzirea. În scurt timp începe meciul care deschide Roland Garros 2015.

——

Simona Halep, cap de serie 3, debutează, duminică, de la ora 12.00, la Paris, împotriva rusoaicei Evgeniya Rodina, 91 WTA. Meciul dintre cele două va deschide oficial Roland Garros 2015.

Halep și Rodina vor disputa meciul de deschidere al turneului de grand slam de la Roland Garros, astfel că este de așteptat ca meciul interesul fanilor pentru această partidă să fie unul uriaș. Arena centrală, “Philippe Chatrier”, are o capacitate de 14.840 locuri.

În vârstă de 26 de ani, Rodina nu a câștigat până acum niciun titlul WTA, cu toate că la nivelul ITF (inferior) are 12 trofee. Cea mai înaltă poziție a carierei a fost locul 74 WTA, ocupată în 2011. Ea are un record de 20-14 (victorii/înfrângeri), în acest an, față de 29-6 pentru Simona.

Citește și Start la Roland Garros, turneul favorit al Simonei Halep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Vești bune pentru șoferii din București! Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă începând de duminică

Circulația pe Podul Grant din București va fi reluată de duminică, 31 martie, pe sensul Crângaşi-Turda, anunță site-ul g4media.ro. Traficul va fi redeschis după aproape...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Anunțul făcut de Roxana Nemeș. “Nu există altă soluție!”

Roxana Nemeș, artistă și fostă concurentă Survivor All Stars, a vorbit despre operație de endometrioză, boala care poate duce la infertilitate, despre durerile pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă