19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialPartida vedetă din Fed Cup: Simona Halep - Angelique Kerber, scor 2-6,...

Partida vedetă din Fed Cup: Simona Halep – Angelique Kerber, scor 2-6, 2-6

În partidă vedetă de la Cluj în Fed Cup, Simona Halep a pierdut fără drept de apel meciul cu Angelique Kerber cu scorul 2-6, 2-6. 

Helep – Kerber 2-6, 2-6 SET și MECI pentru Kerber. ROMÂNIA-GERMANIA 1-2 la GENERAL

Halep – Kerber 2-6, 2-5. Sportiva din Germania câștigă pe propriul serviciu un nou game ajuns la avantaje. La ultima mingea a trimis o lovitură scurtă, la care Simona a reușit să ajungă și să îi trimită în colț, dar Angelique a returnat senzațional, fără speranțe pentru jucătoarea noastră.

Halep – Kerber 2-6, 2-5 și Kerber este la un game distanță de victorie

Halep – Kerber 2-6, 2-4. Un nou break pentru Angelique Kerber. Simona a câștigat un punct cu o lovitură norocoasă, cu mingea sărind din banda fileului în rama rachetei adversarei, dar nu a fost de ajuns pentru a-i pune în pericol game-ul.

Simona Halep a cerut intervenția fizioterapeutului, acuzând din nou ceva probleme la gamba stângă, la fel ca în ziua precedentă. După un scurt masaj, revine pe teren pentru cel de-al 6-lea game al setului al doilea.

Halep – Kerber 2-6, 2-3. Joc solid pentru Kerber, ale cărei lovituri o pun serios la treabă pe Simona. Raportul loviturilor de forehand câștigătoare este de 11-1 în favoarea jucătoarei din Germania.

Halep – Kerber 2-6, 2-2

Halep – Kerber 2-6, 1-2. Kerber trece în avantaj, după ce își câștigă serviciul.

Halep – Kerber 2-6, 1-1. Rebreak reușit de Kerber! Simona și-a pierdut serviciul la 0, după o serie de lovituri bune ale jucătoarei din Germania.

Halep – Kerber 2-6, 1-0. Break pentru Simona Halep! Jucătoarea de pe locul 6 WTA a început perfect setul al doilea, valorificându-și prima minge de break de care a beneficiat.

 18-13 pentru Simona Halep este raportul greșelilor neforțate din primul set.

Fetele se pregătesc pentru actul 2

13.45 Halep-Kerber : 0-1 la seturi!!! Adversara Simonei accelerează ritmul impune jocul și își adjudecă primul set cu 6-2

13.44 SET pentru Kerber

13.43 Halep-Kerber primul set 2-5

13.40 Halep-Kerber primul set: Halep nu-şi găsesşte ritmul pe propriul serviciu, iar Kerber punctează din nou, scor 2-4! 

13.29 Halep-Kerber primul set: 2-3 Simona își recâștigă break-ul

13.20 primul set: Halep are serviciul

13.19 primul set: Halel-Kerber 1-2

UPDATE 13:12 start echilibrat de meci la Cluj!  Kerber a servit prima, făcându-şi serviciul fără emoţii! Halep a copiat-o şi a egalat la 1, cu un serviciu extrem de bine gândit și lovituri ordonate.

A ÎNCEPUT MECIUL

13.10 în curând se vor intona cele două imnuri naționale

13.09 atmosfera superbă în Sala Polivalentă din oraș unde susținătorii Simonei sunt foarte zgomotoși

13.08 Simona Halep și Kerber vedetele întalnirii dintre România și Germania sunt la încălzire în polivalenta din Cluj

Meciul dintre Simona Halep, numărul şase mondial, şi Angelique Kerber (3 WTA) poate fi urmărit LIVE TEXT pe www.romanialibera.ro.

Echipele de tenis ale României și Germaniei se află la egalitate 1-1 după primele partide simplu jucate sâmbătă în Sala Polivalentă din Cluj. După înfrângerea clară suferită de Irina Camelia Begu 6-2, 6-3 în fața lui Angelique Kerber, Simona Halep (6 WTA) a avut dificila misiune să egaleze situația la general, prin înfrângerea jucătoarei Andrea Petlovic (30 WTA). 

Simona a făcut un meci bun, dar oboseala și-a spus cuvântul și Halep a dat semne de slăbiciune de care Petkovic a profitat. De-a lungul partidei cu Petkovic, Halep a suferit și fizic, jucătoarea noastră fiind nevoită să ceară intervenția medicilor în două rânduri pentru dureri la glezna piciorului stâng. S-a terminat Simona Halep-Andrea Pekovic: 6-4, 7-5, 6-4 în favoarea jucătoarei noastre.

La final, Simona a ţinut să le mulţumească miilor de spectatori din tribunele de la Cluj care au purtat-o spre victorie: "Mulţumesc tuturor că aţi venit şi m-aţi susţinut atât de bine. A fost un meci foarte dificil, cu multe emoţii. Mă bucur că am câştigat această partidă, sper ca mâine să fiu şi mai bună", a spus sportiva din Constanţa conform Digisport.

Simona Halep și Angelique Kerber se întâlnesc duminică pentru a patra oară într-o confruntare directă, Jucăatoarea noastră are un bilant perfect în fața nemțoaicei 3-0.

Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă