10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialLIVE TEXT: Simona Halep şi Irina Begu, calificate în turul trei la...

LIVE TEXT: Simona Halep şi Irina Begu, calificate în turul trei la Roland Garros

UPDATE 14.15: Şi Irina Begu face un meci senzaţional, calificându-se în optimi, după trei seturi.

Simona Halep a câştigta după o oră şi 45 de minute cu Naomi Osaka, 6-3 în "decisiv", şi va evolua în optimi cu Safarova sau Stosur, sportive care se înfruntă tot vineri.

"A fost un meci greu. Osaka este o jucătoare tânără şi joacă fără emoţii. Eu am fost mai nervoasă, dar important este că am mers mai departe", a fost prima reacţie a Simonei după joc.

UPDATE 13.58: Victorie!! Simona Halep se califică în optimile de finală de la Roland Garros, învingând-o în trei sferturi pe jucătoarea niponă Naomi Osaka (4-6, 6-2, 6-3).

UPDATE 13.55: Simona se îndreaptă spre victorie, face break în setul decisiv 5-3. 

UPDATE 13.52: Simona îşi face serviciul şi preia conducerea 4-3.

UPDATE 13.50: Emoţii pentru Simona Halep, Osaka revine şi egalează în setul decisiv la 3-3. Irina Begu pierde setul secund cu 2-6 şi soarta partidei se va decide în setul 3.

UPDATE 13.45: Osaka face break şi reduce din diferenţă, 2-3.

UPDATE 13.39: Simona face break şi se desprinde la 3-1 în setul 3.

UPDATE 13.37: Simona conduce în setul decisiv cu 2-1.

UPDATE 13.28: Simona câştigă setul secund cu 6-2 şi se află la egalitate la seturi cu Osaka (1-1). Beck conduce în setul 2 cu 3-1 în faţa Irinei Begu.

UPDATE 13.20: Simona conduce în setul 2 cu 5-2 în meciul cu Naomi OsakaIrina Begu este la egalitate în setul secund 1-1 cu Annika Beck 

Simona Halep joacă astăzi cu Naomi Osaka, în turul trei la Roland Garros. După prima oră de meci, Simona a pierdut primut set cu 4-6 şi conduce în setul secund cu 3-2. Partida se desfăşoară pe Suzanne Lenglen, a doua arena a competiţiei din Paris. Simona Halep s-a calificat după ce a trecut în două seturi, scor 7-6, 6-2, de Zarina Diyas. 

Irina Begu a închis primul set contra nemţoaicei Annika Beck după aproximativ 50 de minute: scor 6-4. Irina Begu evoluează pe terenul 2. Ea s-a calificat în turul trei după ce a învins-o pe Coco Vandeweghe,scor 6-7, 7-6, 10-8, la finele celui mai lung al anului din turneele de Grand Slam. 

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă