3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialLIVE TEXT. Simona Halep joacă ACUM la US Open în compania lui...

LIVE TEXT. Simona Halep joacă ACUM la US Open în compania lui Kristen Flipkens din Belgia. Halep câştigă meciul de o manieră impresionantă cu 6-0, 6-2 şi merge în turul secund

Simona Halep a debutat la această ediţie de US Open împotriva lui Kirsten Flipkens. Partida dintre cele două sportive a durat o ora şi 20 de minute pe principala arenă de la New York, Arthur Ashe Stadium.Românca a câştigat cu 6-0, 6-2 cu o evoluţie extrem de solidă. 

Simona are astfel acum în toate cele cinci meciuri împotriva jucătoarei de 30 de ani, care ocupă locul 68 în clasamentul WTA numai victorii. Lucie Safarova, din Cehia va fi următoarea adversara a Simonei Halep în actul secund la US Open.

Constănţeanca se află pe jumătatea superioară a tabolului şi ar putea juca împotriva Serenei Williams în sferturile de finală.

Americanca încearcă să cucerească cel de-al 23-lea titlu la un turneu major şi să o depăşească astfel pe Steffi Graf, iar în turul 1 de la Flushing Meadows o va avea ca adversară pe Ekaterina Makarova.

Însă până şi la posibilul duel cu Serena, Halep va avea parte de un traseu dificil, urmând să joace cu Gavrilova/Safarova, Babos şi Vesnina/Suarez Navarro.

Partida dintre Simona Halep şi Kristen Flipkens poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul romanialibera.ro de la ora 18.15

…………………………………………………………………………………………………………

VICTORIE! Simona Halep câştică cu 6-0, 6-2 şi o elimină fără drept de apel pe Flipkens!!!

 Halep – Flipkens 6-0, 5-2! Game, Kirsten! Simona mai pierde un game, dar va servi pentru a doua oară pentru accederea în setul secund. 

19:14: Halep – Flipkens 6-0, 5-1! Break, Flipkens! Halep a ratat şansa unui dublu 6-0, dar e în continuare la un singur game de câştigarea meciului, iar Kirsten răsuflă uşurată.

Halep – Flipkens 6-0, 5-0! Break, Simona! Nimic nu o poate opri pe Simona din drumul spre turul doi. A ajuns deja la 10 lovituri direct câştigătoare cu backhand-ul. 

Halep – Flipkens 6-0, 4-0! Game, Simona! Halep are parte de un game mai echilibrat, în care a fost condusă în două rânduri, până să preia conducerea cu 40-30. O ramă a sportivei din Constanţa a dus game-ul la avantaje. Favorita cinci este magistrală şi e la două game-uri de câştigarea meciului. 

Halep – Flipkens 6-0, 3-0! Break, Simona! Românca nu o lasă practic să respire pe adversara ei, dar ratează două şanse de break. O nouă venire la fileu îi procură încă o minge de break, pe care o câştigă pe al doilea serviciu al adversarei.

18:53: Halep – Flipkens 6-0, 2-0! Game, Simona! Tenisul prestat de sportiva noastră este entuziasmant. Halep reuşeşte primul game alb al meciului. 

Halep – Flipkens 6-0, 1-0! Break, Simona! Lucrurile nu se schimbă nici în debutul actului secund, iar Halep ajunge repede la 40-15, dar o scurtă perfectă aduce egalarea. A treia oară, Kirsten a trimis o minge în fileu, şi Simona e în avantaj. 

A început setul 2!

Simona Halep câştigă primul set cu 6-0!!!

Halep – Flipkens 5-0. Break, Halep! Simona e agresivă la retur şi o forţează pe Flipkens să greşească în două rânduri. O nouă minge trimisă afară de Kirsten o aduce pe Halep la un singur game de câştigarea primului set. 

Halep – Flipkens 4-0. Game, Halep! Simona este într-o formă fizică de invidiat, care îi permite să ajungă în orice colţ al terenului. Kirsten nu reuşeşte să o surprindă cu nimic. La 30-30, românca a reuşit şi primul as al meciului. 

 Halep – Flipkens 3-0. Break, Halep! Favorita numărul 5 la US Open a egalat la 30, după o nouă lovitură superbă, iar o venire la fileu i-a adus încă o şansă de break. Românca joacă incredibil şi cu un smash câştigător ajunge la 3-0.  

Halep – Flipkens 2-0. Game, Halep! Simona îşi consolidează break-ul, după un game în care românca a ajuns repede la 40-0, dar a pierdut două puncte consecutive. A urmat o lovitură superbă, un backhand în lung de linie "marcă înregistrată" al Simonei, care s-a desprins deja pe tabelă. 

Halep – Flipkens 1-0. Break, Halep! Românca a luat iniţiativa încă din primul game şi a obţinut o primă şansă de break, pe care a fructificat-o după un punct superb, încheiat cu un backhand în diagonală.

A început meciul. Flipkens serveşte prima!

În curând vom nota debutul Simonei Halep la open-ul american ediţia 2016.

Cele două sportive se află la încălzirea obisnuită.

Aceasta este cea de-a 50-a partidă pe care Simona o dispută în 2016, bilanţul fiind de 36 de victorii şi 13 înfrângeri. 

 

 

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă