10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialLIVE TEXT: Simona Halep s-a calificat în Finală la Madrid după: 6-2,...

LIVE TEXT: Simona Halep s-a calificat în Finală la Madrid după: 6-2, 6-0 cu Samantha Stosur

LIVE TEXT. Simona Halep revine după doi ani în ultimul act al Turneului Internațional de la Madrid. Românca, ultimul cap de serie rămas în cursa pentru trofeu, a învins-o în două seturi: 6-2, 6-0 pe Samantha Stosur.

Cele două jucătoare s-au aflat pentru a șaptea oară, față în față în semifinala de la Madrid scorul fiind în acest moment 4-3, pentru Halep care s-a mai impus și în ultimele 3 dueluri directe.

Stosur venea după o finală la Praga dar Halep a funcționat perfect în această perioadă dovadă că a pierdut un singur set în Spania, la fel ca australianca, deși adversara ei a beneficiat și de un meci mai puțin disputat după retragerea lui Safarova.

 Halep va disputa prima finală din acest an, la Madrid, împotriva sportivei Dominika Cibulkova.

Urmăriți meciul Halep – Stosur pe www.romanialibera.ro, în format LIVE TEXT.

…………………………………………………………………………………………………………………………

Set Game și Meci: 6-2, 6-0 și Simona Halep ESTE ÎN FINALĂ!!!

SET 2 Halep – Stosur 6-0 

SET 2 Halep – Stosur 6-2, 5-0. Break, Halep! Simona joacă la un nivel extraordinar şi e la un pas de câştigarea meciului.

SET 2 Halep – Stosur 6-2, 4-0. Game, Halep! Simona ajunge repede la 40-0, dar Stosur câştigă două puncte consecutive. Nu e de ajuns pentru ea, căci Simona încheie game-ul. 

SET 2 Halep – Stosur 6-2, 3-0. Break, Halep! Simona este de neoprit în acest debut de set secund şi Stosur nu găseşte răspuns pentru variaţia de lovituri a sportivei noastre, care face un break la zero. 

SET 2 Halep – Stosur 6-2, 2-0. Game, Halep! Simona îşi consolidează break-ul, după un nou joc în care a servit perfect. 

SET 2: Halep – Stosur 6-2, 1-0. Simona începe perfect actul secund şi face un break, la 30.

Halep – Stosur 1-0 la seturi!

Halep – Stosur 5-2 si sportiva noastră este apropae sa câștige primul set!

Halep – Stosur 4-2 Pentru prima dată în acest meci, Simona Halep preia conducerea. Chiar pe serviciul adversarei, unul care nu dăduse greş până în acest moment. Doar că românca îşi stăpâneşte foarte greu nervii în anumite momente ale jocului.

1-2 Game Stosur! Simona comite câteva greșeli neforțate și dă primele semne de nervozitate. Oricum, Samantha n-a mai servit atât de bine ca în primul game.

Halep egalează 1-1 la game-uri cu Stosur.

Halep – Stosur 0-1. Australianca a început bine de tot meciul şi nu i-a dat nicio şansă lui Halep pe propriul serviciu. Locul 23 WTA nu îi va face viaţa uşoară lui Halep, asta se vede clar încă de pe acum.ceput semifinala Halep – Stosur de la Madrid

Vă reamintim faptul că, în sferturi, românca a învins-o pe Irina Begu, în timp ce australianca pe Patricia Ţig, în două seturi, scor 6-3, 6-4. Dacă va reuşi să se califice în finală, Halep o va întâlni pe Cibulkova. Numărul 38 WTA a învins-o în cealaltă semifinală pe Chirico, din SUA, scor 6-1, 6-1. O oră şi un minut a durat prima semifinală, rămâne de văzut cât va dura cea dintre Halep şi Stosur.

Stosur servește prima

Simona Halep și adversara ei Samantha Stosur se află la încălzire

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă