15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialLIVE TEXT. Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wuhan...

LIVE TEXT. Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wuhan după 6-4, 6-2 în fața lui Madison Keys

Confruntarea dintre Simona Halep și Madison Keys în sferturile de finală de la Wuhan a reprezentat o lecție de tenis predată de Halep. Sportiva din C-ța a reușit un set doi de exceptție pe care l-a câștigat cu 6-2.

Simona Halep şi Madison Keys s-au întâlnit de 5 ori, iar acum ultimele 4 partide reprezintă succesul sportivei noastre.Primele două confruntări din 2016 s-au încheiat cu scorurile de 6-7 (5), 6-4, 6-3, în optimi la Wimbledon, şi 7-6 (2), 6-2, în finala de la Montreal. Simona Halep se impune astfel și la Wuhan în fața lui Madison Keys pe care o elimină după 6-4, 6-2.

Jucătoarea din Constanţa a mai câştigat partida din 2014, din turul al doilea al turneului de la Roma, cu scorul de 5-7, 6-0, 6-1. Singura victorie a sportivei din SUA a fost înregistrată tot în 2014, cu scorul de 6-4, 6-1, în turul I al turneului de la Sydney.

Simona Halep va juca în semifinale cu Petra Kvitova sau Johanna Konta.

UPDATE: Dominica Cibulkova a trecut lejer de Karolina Pliskova, în două seturi, scor 6-2, 6-2, şi s-a calificat în "sferturile" turneului de la Wuhan. Cibulkova s-a impus după un meci de o oră şi un sfert şi va juca, tot joi, pentru un loc în semifinale, cu o altă sportivă din Cehia, Barbora Strykova, locul 21 WTA.

Strycova a trecut, în optimi, cu 1-6, 6-4, 7-5, de jucătoarea sârbă Jelena Jankovici, locul 39 WTA

………………………………………………………………………………………………………………………

Halep-Keys 6-4, 6-2 GAME SET și MECI. Simona Halep avansează în faza semifinalelor de la Wuhan.

Halep – Kayes 6-4, 4-1. BREAK SIMONA! Sportiva noastră a câștigat un game extrem de important. Keys pare că nu mai face față ritmului impus de Halep și picioarele nu-i mai răspund la comenzi. În schimb, Simona joacă excelent fiecare minge.

Halep – Keys 6-4, 3-1. Simona a câștigat un punct extrem de important pentru că menține diferența de două game-uri față de Madison.

Halep – Keys 6-4, 2-1. Americanca a izbutit până la urmă să întrerupă seria game-urilor câștigătoare ale Simonei și a revenit în setul al doilea. 

Halep – Keys 6-4, 2-0. Simona și-a valorificat serviciul în acest game, care a fost extrem de important. Americanca a luptat mult pentru a nu pierde teren în fața Simonei, dar sportiva noastră joacă excelent acum și s-a impus fără emoții. 

Halep – Keys 6-4, 1-0. BREAK SIMONA. Al patrulea game la rând câștigat de sportiva noastră, care a început foarte bine și setul al doilea. 

HALEP – Keys 6-4, GAME și SET. Simona nu a ratat propriul serviciu, a alternat loviturile scurte cu cele lungi, plasate și a reușit astfel să câștige primul set al acestui sfert de la Wuhan.

Halep – Keys 5-4. BREAK SIMONA. Pentru prima dată în acest meci, Halep conduce și va servi acum pentru câștigarea primului set. Simona a avut două mingi de break, pe care nu le-a ratat.

Halep – Keys 4-4. Simona arată că se simte bine pe propriul serviciu, poate coordona punctul așa cum își dorește. Precisă în lovituri, pe care de cele mai multe ori le expediază la limită, Halep a câștigat punctul și este iar egal în primul set.

Halep – Keys 3-4. Americanca și-a valorificat, la rându-i, serviciul după ce a reușit să echilibreze jocul bun din ultima vreme al Simonei. Lovituri puternice și plasate pentru Keys, care a trecut iar la conducere. 

Halep – Keys 3-3. Simona a reușit să-și fructifice propriul serviciu, a egalat și a câștigat primul punct din acest sfert pe ”mâna” sa. Mult mai agresivă, folosind foarte bine lovitura de dreapta, Simona a reușit să o țintuiască pe Keys undeva în spatele terenului, incapabilă să returneze în teren.

Halep – Keys 2-3. REBREAK HALEP. Constănțeanca noastră nu se lasă. Simona a ajuns să aibă o minge de break, pe care a fructificat-o foarte bine și a rămas în meci.

Halep – Keys 1-3. BREAK KEYS. Cel mai disputat game al acestui ”sfert”, cel puțin până acum. Simona a început foarte bine, a dat senzația că poate câștiga punctul și că poate egala, după care americanca a preluat inițiativa. Simona a salvat două mingi de break, dar până la urmă Keys, care pare mult mai concentrată, s-a impus.

Halep – Keys 1-2. REBREAK Halep. Sportiva noastră pare că-și revine. După ce a avut două mingi de break, Halep a fost mult mai exactă și a obținut primul punct din acest prim sfert de la Wuhan. 

Halep – Keys 0-2. BREAK KEYS. Americanca a obținut un nou game alb. Simona nu reușește încă să ia niciun punct în fața americance

Halep – Keys 0-1. Madison a obținut un game alb

Halep este la serviciu

Simona a pierdut primul game

A început meciul dintre Simona Halep și Madison Keys.

Meciul dintre Simona Halep și Madison Keys poate fi urmărită în format live text pe site-ul romanialibera.ro începând cu ora 11.15.

Cele mai citite

Irina Begu, în sferturile de finală ale turneului WTA din Antalya

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya, după ce a învins-o în două seturi pe croata...

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...
Ultima oră
Pe aceeași temă