16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialBirmingham: Simona Halep, în turul al treilea, după 6-4, 6-2 cu incomoda...

Birmingham: Simona Halep, în turul al treilea, după 6-4, 6-2 cu incomoda Naomi Broady

Simona Halep, cap de serie numărul 1, s-a calificat în turul al treilea al turneului Premier de la Birmingham, după ce a eliminat-o pe britanica Naomi Broady, 208 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2.

Simona Halep a avut nevoie de doar o oră și 11 minute pentru a o învinge pe britanică.

În runda următoare ea va juca împotriva câștigătoarei din partida Klara Koukalova (92 WTA) – Caroline Garcia (33 WTA), meci care se dispută miercuri.

Citește aici Reacția Simonei Halep, după meciul cu Broady

Live Text. Simona Halep (3 WTA) – Naomi Broady (208 WTA): 6-4, 6-2

6-2: Game, MECI, Halep. Românca este în turul al treilea.

Broady se duce nervoasă la banca sa. Își spune că putea mai mult de atât. Nu-i convine deloc scorul, asta deși joacă împotriva numărului 3 mondial.

5-2: Game, Broady. Britanica a salvat două mingi de meci și a rămas în joc.

Broady salvează și cea de a doua minge de meci, iar game-ul ajunge la Egalitate (Deuce).

Britanica a salvat o minge de meci.

5-1: Game, Halep. Simona primește pentru câștigarea meciului.

4-1: Break, Halep. 

3-1: Break, Broady. Britanica are puțin noroc și câștigă ultimul punct al acestui game cu o minge care a căzut în terenul Simonei după ce a ras fileul.

Simona a reușit să-și ajusteze jocul din mers, iar acesta este un lucru foarte important având în vedere că este prima sa partidă oficială de pe iarbă, în acest an.

3-0: Break, Halep. Românca a preluat controlul meciului în totalitate.

2-0: Game, Halep.

Broady pune totul pe rever, posedând o astfel de lovitură de înaltă calitate. În schimb, la fel ca la multe jucătoare înalte (1.89 m are Broady) ea are probleme cu deplasarea în teren.

1-0: Break, Halep. Românca începe cu dreptul setul al doilea, iar diferența de valoare între cele două este tot mai vizibilă.

Ora 18.14: A început setul al doilea, tot cu britanica la serviciu.

Citește și Broady vrea victoria cu Halep: “Nu cred că e suprafața ei favorită”

Simona și-a adjudecat un prim set dificil, în care serviciul a fost la cote înalte de ambele părți. Românca și-a îmbunătățit jocul, mai ales la nivel tactic, spre finalul setului.

6-4: Game, SET, Halep.

5-4: Break, Halep. Primul break al meciului îi revine Simonei. Ea a pus mai multă presiune, cu lovituri perfecte din fundul terenului și astfel a câștigat primul punct pe serviciul adversarei. Acum, Halep va servi pentru câștigarea primul set.

4-4: Game, Halep. Game alb, reușit de româncă.

3-4: Game, Broady.

Românca pare să nu-și reăgsească jocul pe această suprafață, cu toate că anul trecut a avut meciuri foarte bune pe iarbă.

3-3: Game, Halep.

Britanica are un joc foarte degajat. Ea nu are nimic de pierdut și dă totul în fața Simonei Halep, iar acest lucru se vede și pe tabela de marcaj. Românca nu foacă cel mai bun tenis al său. Va trebui să-și ridice mult nivelul pentru a nu mai repeta seria dezastruoasă de pe zgură.

2-3: Game, Broady. Început de meci dificil pentru româncă.

2-2: Game, Halep. Fiecare își face serviciul în debutul jocului. Meciul este destul de strâns, în ciuda clasamentului.

1-2: Game, Broady.

1-1: Game, Halep. Simona câștigă rapid primul său game la serviciu.

0-1: Game, Broady. Britanica a făcut primul punct pe serviciu, cu toate că Simona i-a pus probleme.

Ora 17.35: A început meciul dintre Halep și Broady. Britanica are primul serviciu.

Ora 17.30: Partida Simonei Halep este gata să înceapă. S-a încheiat meciul anterior, în care Aleksandra Krunic s-a impus în fața britanicei Heather Watson.

Ora 16.30: Partida anterioară a ajuns la tiebreak-ul primului set, astfel că meciul se va încheia după ora 17.00, ceea ce va întârzia și partida Simonei Halep.

—-

Simona Halep, cap de serie numărul 1, debutează, marți, în turneul Premier de la Birmingham, acolo unde va juca în turul al doilea cu britanica Naomi Broady, 208 WTA.

Partida dintre Halep și Broady se va disputa pe arena centrală, “Ann Jones”, şi va fi precedată de alte două meciuri. Prima partidă va începe în jurul orei 13.00, astfel că Simona şi Broady vor intra pe teren cel mai probabil de la ora 16.30 (ora României). 

Halep și Broady se vor duela pentru prima dată în cariera lor. În vârstă de 25 ani, Broady nu are performanțe notabile, ea intrând pe tabloul principal după ce a primit un wild-card din partea organizatorilor.

Citește și Halep: “Am revenit la vechiul meu stil. Sper să joc mai bine pe iarbă” De ce a eșuat pe zgură

Simona Halep intră pe iarba de la Birmingham după un sezon dezastruos de zgură, în care a avut un record al victoriilor de 6-4 în cele 4 turnee disputate. Românca a avut în schimb o primă parte a anului senzațională. Până acum, în 2015, românca a câștigat 3 titluri și are un record al victoriilor de 30-7.

De cealaltă parte Broady are 18 victorii și 17 înfrângeri în 2015, însă britanica evoluează în majoritatea timpului în turnee inferioare, ITF, sau în calificările turneelor WTA.

Citește și Birmingham 2015: Begu și Niculescu debutează, marți, în primul tur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...

Gafa lui Târnovanu amână fiesta FCSB-ului! Meciul cu Farul se joacă cu titlul pe masă

FCSB a remizat în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-2, în etapa a șasea din play-off, și trebuie să mai aștepte pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă