15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialShenzhen: Simona Halep a învins-o pe Krunici, 6-3, 6-3. În semifinale va...

Shenzhen: Simona Halep a învins-o pe Krunici, 6-3, 6-3. În semifinale va întâlni o favorită a gazdelor

Simona Halep, cap de serie numărul 1, s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Shenzhen, după ce a trecut de sârboaica, Aleksandra Krunici, locul 84 WTA, scor 6-3, 6-3.

"Sunt mulțumită de acest meci. Este primul turneu al anului pentru mine. Sper ca publicul să fie în continuare alături de mine", a declarat Halep după partidă. Partida a durat doar o oră și 3 minute. Până acum cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în 2014, în cadrul turneului de la București, când se impunea tot Halep, care ulterior câștiga și competiția.

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi chinezoaica Saisai Zheng, 97 WTA, în vârstă de 20 de ani. Jucătoarea chineză a trecut, în sferturi, de Zarina Dyias (Kazakhstan), a patra favorită a turneului și locul 32 WTA, cu scorul de 3-6, 7-6(2), 6-2.

Turneul de la Shenzhen este de categorie WTA International, ultima treaptă și are premii totale în valoare de 500.000 dolari.

—–

Live Text Halep – Krunici: 6-3, 6-3

6-3: SET, Halep.

5-3: Game, Halep. Simona reușește din nou un game alb și este la un pas de câștigarea meciului.

4-3: Break, Halep. Game frumos, foarte strâns. Halep și-a revenit, după 2 game-uri mai slabe și a lovit mult mai puternic mingea. Halep a câștigat din nou jucând cartea agresivități.

3-3: Break, Krunici. Punct foarte ușor câștigat de jucătoarea din Serbia chiar pe serviciul Simonei. Halep nu a câștigat niciun punct de această dată.

3-2: Game, Krunici. Sârboaica face un game alb, întâmpinând prea puțină rezistență din partea româncei.

3-1: Game, Halep. Patru puncte la rând a câștigat românca, după ce fusese condusă cu 30-0. Krunici nu mai are nimic de pierdut, motiv pentru o poate încurca pe Halep cu loviturile sale curajoase.

2-1: Game, Krunici. Halep a fost nemulțumită de reverul său, după ce a comis câteva greșeli. Este important să rămână concentrată în aceste momente.

2-0: Game, Halep. Krunici a fost mai curjoasă de această dată, dar Halep a reușit să-i smulgă punctul pe serviciul său.

1-0: Break, Halep. Simona nu joacă încă la potențialul său maxim, însă cu toate acestea reușește să domine fără prea mari dificultăți.

A început setul al doilea, cu Krunici la serviciu.

Final SET 1

6-3: SET, Halep. Krunici a început curajos game-ul, plimbând-o pe româncă, însă Halep și-a reglat loviturile și a reușit două servicii foarte bune. Game-ul a fost unul strâns, decis după Deuce (40-40).

5-3: Game, Krunici. Sârboaica a fost mult mai agresivă, iar după primele 3 puncte făcute Halep a renunțat să mai lupte pentru acest game. Krunici a făcut game alb, însă Halep va avea serviciul decisiv pentru câștigarea setului.

5-2: Game, Halep. Românca și-a plimbat foarte mult adversara pe teren și a reușit câteva lovituri în lung de linie, care au forțat-o pe Krunici să greșească.

4-2: Game, Krunici.

4-1: Game, Halep. Românca reușește un game alb, după ce a dominat-o la toate capitolele pe adversară. Krunici a fost fără reacție de această dată.

3-1: Break, Halep. Românca se distanțează din nou la două puncte, după ce a reușit să facă al doilea său break. Meciul s-a transformat într-o luptă mai accentuată pe serviciul adversarei.

2-1: Break, Krunici. Sârboaica intră în joc și reușește să facă break-ul.

2-0: Break, Halep. Simona a jucat foarte bine pe contre-pied, cu toate că și Krunici reacționează destul de bine. Diferența de clasă este însă vizibilă.

1-0: Game, Halep. Românca a început în forță jocul, servind bine și fiind agresivă.

A început partida. Halep servește prima.

Jucătoarele au intrat pe teren și au început deja încălzirea. Partida va începe în câteva minute.

—–

UPDATE 07.30 Partida Simonei Halep, 3 WTA, cu Aleksandra Krunici (Rusia), 84 WTA, va începe mai târziu, având în vedere că meciul de dinainte, dintre Zarina Dyias (Kazakhstan), 32 WTA și Saisai Zheng (China), 97 WTA, nu s-a terminat încă.

Cel mai probabil partida Simonei va începe de la ora 09.15. Inițial partida trebuia să înceapă la ora 07.30, însă din cauza meciului precedent, care s-a prelungit, ora a fost modificată. Dyias și Zheng au dus partida în trei seturi.

——

Simona Halep evoluează, joi, începând cu ora 07.30, în sferturile de finală ale turneului de la Shenzhen (China), împotriva Aleksandrei Krunici, locul 84 WTA.

Partida Simonei Halep ar putea începe totuși mai târziu, având în vedere că meciul său de miercuri a fost mutat de 3 ori. Pe aceeași arenă se va disputa mai întâi întâlnirea dintre alte două sfert finaliste, Zarina Dyias (Kazakhstan), 32 WTA și Saisai Zheng (China), 97 WTA. Învingătoarele din cele două partide se vor duela mai departe în semifinale, astfel că Halep va ști deja pe cine va întâlni mai departe dacă va trece de Krunici.

Simona Halep, cap de serie numărul 1, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Shenzhen (China), după ce a trecut de rusoaica Natalia Vikhlyantseva, 584 WTA, în vârstă de doar 17 ani, cu scorul de 6-2, 6-2.

Aleksandra Krunici (Serbia), 84 WTA, a trecut în turul al doilea al competiției de Anna Schmiedlova (Slovacia), 73 WTA. Krunici are 21 de ani, față de cei 23 ai Simonei Halep. 

Cele mai citite

Premierul slovac Fico se află în afara oricărui pericol, dar starea sa este gravă

Premierul slovac Robert Fico nu mai este în pericol imediat, dar se află în continuare în stare gravă, a declarat duminică adjunctul său, la...

Elicopterul președintelui Iranului a aterizat forțat. Nu se cunoaște starea liderului iranian

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

Bayer Leverkusen, singura echipă din istoria Bundesligii care încheie sezonul neînvinsă

Bayer Leverkusen, campioana în premieră a Bundesligii, a devenit prima echipă din istoria campionatului de fotbal al Germaniei care încheie un sezon fără nicio...
Ultima oră
Pe aceeași temă