21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialMadrid 2015: Irina Begu s-a calificat în optimi, după abandonul Andreei Petkovic

Madrid 2015: Irina Begu s-a calificat în optimi, după abandonul Andreei Petkovic

Irina Begu, 37 WTA, s-a calificat în turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, după ce adversara sa, Andrea Petkovic, cap de serie 11, pe care trebuia să o întâlnească luni, a abandonat.

Meciul dintre Irina Begu și Andrea Petkovic era programat al patrulea, pe cea de a doua arenă a turneului. După ce a fost informată de abandonul adversarei sale, Irina Begu a intrat în competiția de dublu, acolo unde va evolua în paralel cu tabloul de simplu.

În optimi, la simplu, Irina va juca împotriva câștigătoarei dintre Barbora Strycova din Cehia, locul 23 WTA, şi Varvara Lepchenko din SUA, locul 30 WTA.

Citește și Madrid 2015: Reacția Andreei Petkovic, după abandonul în fața Irinei Begu

—–

Live Text Irina Begu – Andrea Petkovic: ANULAT

Update 17.40: Meciul anterior, dintre Cornet și Vinci, încă nu s-a încheiat. Partida Irinei Begu va începe după ora 18.00

—-

Madrid 2015. Irina Begu, 37 WTA, o întâlnește, în turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, pe Andrea Petkovic (Germania), cap de serie 11.

Meciul se desfășoară pe a doua arena a turneului și va fi al patrulea. Partida care precede duelul Begu – Petkovic, este cea dintre Alize Cornet, care a eliminat-o pe Simona Halep și Roberta Vinci, meci programat pentru ora 16.00.

Irina Begu: 24 ani, 37 WTA, 11-9 (victorii, înfrângeri) – 2015, 1 titlu – carieră

Andrea Petkovic: 27 ani, 10 WTA, 16-8 (victorii, înfrângeri), 1 titlu – 2015, 6 titluri – carieră

În primul tur, Irina a trecut de japoneza Kurumi Nara (23 ani, 55 WTA), cu scorul de 7-6 (7/6), 6-1. Petkovic a eliminat-o pe Flavia Pennetta (33 ani, 25 WTA), cu scorul de 6-3, 7-5.

Irina a mai întâlnit-o o singură dată pe jucătoarea germană, născută la Tuzla (Bosnia). Petkovic se impunea cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1, în turul 2 la Wimbledon (2014).

Românca va avea în fața un adversar de temut, Petkovic aflându-se aproape de cea mai bună clasare a sa din carieră (numărul 9 mondial în 2011). Anul acesta, Petkovic a jucat o finală (Anvers Premier) și două semifinale (Miami Premier Mandatory, Charleston Premier). În schimb pentru Irina cele mai bune performanțe rămân optimile la Australian Open și sfertul de finală de la Charleston.

Meciul dintre cele două se anunță unul interesant, între două jucătoare în creștere de formă în acest an.

Cele mai citite

FOTO. Loredana Groza, ca la 20 de ani. Vedeta a pozat în colanți

Loredana Groza, cunoscută pentru prezența sa în industria muzicală românească, a captat atenția publicului cu ultimele sale fotografii distribuite pe rețelele de socializare. Însă...

Probleme pe aeroportul din Dubai. Zbourile au fost deviate

Aeroportul Internațional din Dubai a deviat temporar zborurile la sosire marți, 16 aprilie 2024, până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice, au anunțat oficialii, adăugând că...

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...
Ultima oră
Pe aceeași temă