14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep, ELIMINATĂ, de la US Open, de Pennetta. Românca, lovită de...

Simona Halep, ELIMINATĂ, de la US Open, de Pennetta. Românca, lovită de fulgerul italian!

Simona Halep, favorita numărul 2, a fost eliminată din semifinalele US Open, de italianca Flavia Pennetta, cap de serie 26, cu scorul de 6-1, 6-3.

Halep a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri din acest an, după ce Pennetta a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de româncă.

Citește și GALERIE FOTO. ZECE ani cu Simona Halep: Momente cheie din carieră, de la ITF la US Open 2015!

Italianca se află pentru prima dată în finala unui Grand Slam, în timp ce Halep a disputat cea de a treia sa semifinală de Mare Șlem, reușind să se califice o singură dată în ultimul act (Roland Garros 2014).

Pennetta, prima finalistă a US Open, va juca în ultimul act cu tenismana care se va impune în meciul dintre Serena Williams (1) – Roberta Vinci (43).

Citește și Prima reacție a Simonei Halep, după eliminarea în fața Flaviei Pennetta. Românca face glume

—-

LIVE TEXT Halep – Pennetta: 1-6, 3-6

3-6: Break, MECI, Pennetta.

3-5: Game, Pennetta. Italianca nu joacă mai bine decât Azarenka, însă Halep este la cel mai jos nivel din ultimii 2 ani.

3-4: Break, Pennetta. Românca evoluează cu frâna trasă. La cum decurge meciul în acest moment, revenirea Simonei nu va mai avea loc. Românca se îndreaptă spre un nou eșec surprinzător.

3-3: Game, Pennetta. Este din nou egalitate în setul al treilea.

3-2: Break, Pennetta. Italianca recuperează teren, iar românca pare să aibă în continuare probleme la serviciu.

Românca și-a ridicat mult nivelul, însă încă mai are de recuperat până va ajunge la tenisul pe care l-a practicat cu Azarenka. Uneori pare ușor surprinsă de venirile la fielu ale italiencei, care se mișcă foarte bine pe teren în această seară.

3-1: Break, Halep.

2-1: Game, Halep. Simona reușește al doilea său punct consecutiv, iar meciul începe să fie mult mai echilibrat. Este important ca Pennetta să facă pasul înapoi, iar meciul va fi ca și câștigat de româncă.

1-1: Break, Halep. Simona face break la zero, break ALB pentru româncă. Acesta ar putea fi startul revenirii mult așteptate.

0-1: Break, Pennetta. Setul secund începe la fel de prost pentru Simona. Românca trebuie să-și revină. Italianca este o adversară de bătut, iar forma sa este departe de cea a Victoriei Azarenka.

Halep a cedat fără a opune rezistență în primul set. Totuși nu ar fi pentru prima dată când Halep pierde prima rundă și revine în următoarele 2 seturi. Revenirea Simonei depinde în mare parte de forma în care se află ea. Trebuie să fie mai rapidă, să fie mai puțin previzibilă pentru adversară.

1-6: Game, SET, Pennetta.

1-5: Break, Pennetta. Primul set curge în favoarea italiencei, care îl poate încheia pe propriul serviciu. Evoluție dezamăgitoare a Simonei în primul set. Încă nu și-a intrat în ritm românca.

1-4: Game, Pennetta

Simona Halep a pierdut încă două game-uri. Acum românca este condusă cu 4-1, iar italianca a reușit să-și asigure un avantaj consistent fără ca Simona să-i pună prea mari probleme.

Semifinala dintre Simona Halep şi Flavia Pennetta a început. În acest moment scorul este 2-1 pt italiancă în primul set

***

Update: Organizatorii US Open au anunțată că meciurile care trebuiau să aibă loc în sesiunea de seară, joi (respectiv vineri dimineață, ora României) au fost amânate, din cauza ploilor abundente, pentru sesiunea de zi de vineri. Astfel prima semifinală, dintre Williams și Vinci, va avea loc vineri de la ora 18.00 (ora României), după care va avea loc cea de a doua semifinală, dintre Halep și Pennetta.

—–

Simona Halep, cap de serie numărul 2, o întâlnește, vineri dimineață, pe Flavia Pennetta, a 26-a favorită, în cea de a treia sa semifinală de Grand Slam din carieră. Românca va lupta pentru un loc în finala US Open 2015, acolo unde ar putea da piept cu liderul WTA Serena Williams.

Halep și Pennetta se vor confrunta pentru a cincea oară în cariera lor, respectiv a doua oară la US Open. Sportiva din Italia conduce cu 3-1 în meciurile directe, însă în ultima partidă, disputată la Miami, anul acesta, s-a impus românca.

Citește și Halep – Pennetta: Cine va merita un loc în finala cu Williams? Avancronică US Open 2015

Meciul dintre Halep și Pennetta va avea loc pe arena centrală a turneului și va fi a doua partidă din sesiunea de seară. Primul meci de pe Arthur Ashe va începe la ora 2.00 (România) și va decide prima finalistă a US Open, Serena Williams urmând să se lupte cu Roberta Vinci, 43 WTA. 

În aceste condiții meciul dintre Simona și italiancă este de așteptat să înceapă după ora 3.30.

Pentru Halep o victorie i-ar aduce cea de a doua finală de Grand Slam din carieră, în timp ce Pennetta s-ar afla la prima sa astfel de performanță.

Citește și Halep: “Am încredere că pot să câștig mâine” Reacția româncei înaintea meciului cu Pennetta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Ciolacu, despre creşterile de preţ: Din punctul meu de vedere, nu au niciun fundament economic

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Constanţa, întrebat despre produsele cărora li s-a micşorat cantitatea şi sunt vândute la acelaşi preţ ca înainte...

Blinken spune că Israelul are nevoie de un plan clar și concret pentru viitorul Gaza

Israelul are nevoie de un plan clar și concret pentru viitorul din Gaza, unde se confruntă cu potențialul unui vid de putere care ar...

Ciolacu transmite că soarta colaborării dintre PSD și PNL se discută pe 10 iunie

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, marţi, că pe data de 10 iunie, ziua de după alegerile locale şi europarlamentare, va avea loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă