12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUS Open: Simona Halep, calificată în turul al doilea, după abandonul lui...

US Open: Simona Halep, calificată în turul al doilea, după abandonul lui Erakovici. Cine ar putea urma pentru româncă

Simona Halep, cap de serie 2, s-a calificat în turul al doilea, după ce adversara sa, Marina Erakovici, 99 WTA, a abandonat la scorul de 6-2, 3-0 pentru româncă.

Simona Halep a dominat partida cu Erakovici, iar după ce în primul set s-a impus cu 6-2, românca se îndrepta spre o victorie la zero în partea a doua a meciului. Erakovici a abandonat însă, din cauza unor dureri la genunchi.

Pentru Halep, meciul din primul tur rămâne unul de testare, în care însă românca nu a avut un adversar redutabil. În continuare, Halep va întâlni învingătoarea din partida Yulia Putintseva (78 WTA) – Kateryna Bondarenko (104 WTA).

Citește și US Open: Halep și-a aflat adversara din turul al doilea. Un nou duel în PREMIERĂ

Tot marți, Alexandra Dulgheru (52 WTA) a fost eliminată de către Angelique Kerber (cap de serie 11), scor 6-3, 6-1.

—-

LIVE TEXT Halep – Erakovici: 6-2, 3-0 – abandon

Ora 19.08: Erakovici abandonează din cauza unor probleme pe care le acuză la picior. Simona Halep se califică în turul al doilea.

3-0: Break, Halep. Simona reușește câteva retururi spectaculoase în acest game și ajunge să conducă la două break-uri distanță.

2-0: Game, Halep.

1-0: Break, Halep. Simona câștigă destul de ușor break-ul în deschiderea setului secund. Românca nu este nevoită să joace la potențial maxim, adversara sa fiind la un nivel destul de scăzut.

Ora 18.55: A început al doilea set, cu adversara la serviciu.

6-2: Game, SET, Halep. Simona a câștigat ultimul game al setului cu doar o singură minge cedată adversarei. Românca a câștigat primul său set la US Open 2015.

5-2: Break, Halep. Românca face al doilea break al meciului și va servi pentru a câștiga primul său set la US Open 2015.

4-2: Game, Halep. Simona reușește un schimb de mingi frumos, cu urcări la fileu și reveniri pe linia de fund a terenului.

3-2: Game, Erakovic. Sportiva născută în Croația face câteva puncte pe fondul unui joc mai lejer al Simonei. Românca nu forțează în startul partidei, ci încearcă să dețină controlul. Tenisul Simonei este unul foarte consistent.

3-1: Game, Halep. Simona domină startul de meci, iar ultimul său game a fost unul alb.

2-1: Game, Erakovic.

2-0: Game, Halep.

1-0: Break, Halep. Românca face break-ul încă de la primul său game disputat la US Open 2015.

Ora 18.18: A început meciul. Adversara servește, iar Halep lovește prima sa minge oficială de la US Open 2015.

Ora 18.15: Cele două jucătoare își fac încălzirea, după ce au intrat cu ceva întârziere pe teren. Meciul începe în 2 minute.

Update ora 18.00: Cele două jucătoare au intrat pe grandioasa arenă Arthur Ashe, acolo unde deoacamdată publicul nu este foarte numeros. Mai multă lume este de așteptat să ajungă pe parcursul partidei. În câteva minute începe meciul.

—-

Simona Halep, 2 WTA şi a doua favorită, o întâlnește pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, 99 WTA, marți, în primul tur la US Open. Românca va juca pentru prima cu Erakovici.

Halep va deschide programul zilei la US Open, ea urmând să debuteze pe Arthur Ashe Arena, de la ora 18.00. Cele două nu s-au mai întâlnit niciodată până acum în circuitul WTA.

Erakovici, 27 ani, născută în Croația, a cucerit un singur titlu în carieră, iar anul acesta are un record de 17-18 (victorii-înfrângeri). Simona a ajuns la un bilanț de 40-11.

Simona Halep va avea parte de un traseu mai ușor la US Open, după ce pe lângă retragerea Mariei Șarapova din competiție, au părăsit turneul, eliminate, și alte favorite.

Cele mai citite

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă