15.3 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialFostul patron Ferrari: Veştile despre Michael Schumacher nu sunt bune

Fostul patron Ferrari: Veştile despre Michael Schumacher nu sunt bune

Fostul preşedinte al echipei Ferrari, Luca di Montezemolo, a declarat, joi, că veştile privind starea de sănătate a fostului pilot german de Formula 1, Michael Schumacher, nu sunt bune, la doi ani după gravul accident de schi suferit în decembrie 2013, informează Agerpres.

”Primesc constant veşti şi din păcate ele nu sunt bune”, a precizat Montezemolo, fără să facă mai multe precizări despre starea de sănătate a lui Schumacher.

Citeşte şi: Fostul pilot de F1 Michael Schumacher a început să meargă

Pe 29 decembrie 2013, septuplul campion mondial de Formula 1, pe atunci în vârstă de 45 de ani, s-a accidentat grav la cap în urma unei căzături la schi, la Meribel (în Alţii francezi), care l-a ţinut într-o comă profundă timp de multe luni. 

Citeşte şi: Un nou ghinion pentru familia Schumacher. Băiatul fostului pilot s-a accidentat în timpul unui concurs

Tratat timp de cinci luni la spitalul din Grenoble, apoi la Lausanne, Schumacher îşi continuă convalescenţa la Gland, în Elveţia, la proprietatea sa de pe malul lacului Leman.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă