4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialLucian Bute, antrenamente la intensitate maximă în cantonamentul din Filipine

Lucian Bute, antrenamente la intensitate maximă în cantonamentul din Filipine

“E sâmbătă dimineață, ora 5:00 – zi de lucru normală în cantonament. Zi după zi, pregătirea merge tot mai bine…”, a postat Lucian Bute, pe un cont de socializare.Lucian Bute are parte de antrenamente la intensitate maximă în cantonamentul din Filipine, acolo unde şi-a stabilit cartierul general  alături de antrenorul său, celebrul Freddie Roach. 

Bute se pregăteşte pentru meciul din luna decembrie, cu argentinianul Roberto Bolonti, programat la Montreal, la Bell Centre.

 "Fiind alături de noi, aici, mi-a arătat cât de mult se dedică pregătirilor, lucrează la o capacitate de 120%, iar eu alături de el. Și-a sacrificat casa, familia și orice altceva. A venit aici să muncească alături de noi și nu sunt prea mulți oameni în lume care ar fi făcut asta", a declarat Roach, antrenorul lui Lucian Bute.

Alături de roman, în cantonamentul din Filipine se pregăteşte şi Manny Pacquiao care va juca, pe 22 noiembrie, cu Chris Algieri, potrivit Agerpres.

"Cei doi sunt foarte asemănători în ceea ce privește pozițiile și combinațiile. Desigur, Manny este ceva mai rapid dar și puțin mai mic, însă Lucian este mai mare și are lovituri mai puternice", a spus Roach care a adăugat:"Bute are o mare etică a muncii, vrea să lucreze din greu. Practic, asta este tot ceea ce îmi trebuie pentru a lua pe cineva alături de mine, etica muncii. Dacă nu au așa ceva, pot pleca acasă. Lucian se antrenează dur, se implică și va redeveni campion foarte curând".

Bute va continua pregătirile la General Santos până pe 17 noiembrie, va merge apoi, o săptămână, cu Paquiao la Macao, urmând apoi să zboare la Los Angeles pentru o săptămână de pregătire la Wild Card Gym, înainte de a reveni la Monstreal pentru meciul cu Bolonti.

 

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă