9.1 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialLucian Bute, mesaj de 1 Decembrie, după înfrângerea din Quebec: România, îţi...

Lucian Bute, mesaj de 1 Decembrie, după înfrângerea din Quebec: România, îţi dedic performanţa mea

Lucian Bute a postat un mesaj pe Facebook în care urează "La Mulţi Ani" României, de Ziua Naţională. Pugilistul a scris că deşi nu îi poate dedica victoria, îi dedică performanţa din meciul cu James DeGale, în care a fost învins, sâmbătă.

"#‎LaMultiAni‬ ‪#‎România. Nu îţi pot dedica Victoria, pentru ca am <<pierdut>> decizia oficială. Dar îţi dedic performanţa mea din meciul de sâmbăta trecută! Români luptaţi mereu! ‪#‎HaiRomania‬", a scris Lucian Bute pe Facebook.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea mesajul postat de Lucian Bute pe Facebook, de Ziua Naţională a României. 

El a fost învins, sâmbătă, de James DeGale, prin decizia unanimă a arbitrilor, într-un meci disputat la Quebec. Arbitrii-judecători au decis victoria lui DeGale, cu scorul de 117-111, 116-112, 117-111.

Peste 2.600 de militari şi 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS şi Poliţia Locală au luat parte la parada militară de 1 Decembrie care a avut loc în Capitală, începând cu ora 11.00, manifestările desfăşurându-se pentru al doilea an consecutiv în Piaţa Constituţiei.

Până în anul 2014, parada militară Ziua Naţională a avut loc pe Şoseaua Kiseleff, cu defilarea militarilor din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI şi SPP, precum şi a mijloacelor tehnice pe sub Arcul de Triumf. Lucrările de consolidare, restaurare şi conservare la Arcul de Triumf au început în martie 2014, iar termenul de finalizare a proiectului era martie 2015.

Cele mai citite

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă