14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialLucian Bute află luni numele adversarului cu care va boxa pe 6...

Lucian Bute află luni numele adversarului cu care va boxa pe 6 decembrie

Lucian Bute va afla luni numele adversarului cu care va boxa pe 6 decembrie. Anunţul a fost făcut de Interbox.

"Vom afla identitatea viitorului adversar al lui Lucian Bute luni", notează Le Journal de Montreal, menţionând că InterBox va face anunţul înainte de plecarea românului într-un cantonament în Filipine.

În ultimele săptămâni s-au vehiculat mai multe nume, între care şi cel al americanului Donovan "Da Bomb"George (26-4, 22 KO).

Bute a postat miercuri seară un filmuleţ pe contul său de Facebook, alături de următorul mesaj: "Rutina de fiecare zi! În grafic cu pregătirea pentru următorul meu meci pe 6 decembrie la Centre Bell – Montreal. În curând îmi voi afla şi adversarul! …voi fi în formă maximă!".

Lucian Bute a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea, potrivit Mediafax.

Bute (31-1, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

 

Cele mai citite

Interpol l-a plasat în căutare internațională pe Mohamed Amra, ai cărui complici au ucis doi polițiști

Organizația internațională a poliției, INTERPOL, l-a plasat la rubrica "Wanted persons" ("Persoane căutate") pe Amra Mohamed (30 de ani), arestatul care a fugit de...

Comisia Europeană a înrăutăţit semnificativ prognoza privind deficitul guvernamental al României în 2024

Comisia Europeană a îmbunătăţit uşor, la 3,3%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, graţie accelerării consumului privat şi veniturilor mai mari, dar...

SUA avertizează Raiffeisen Bank că îi taie accesul la sistemul financiar american din cauza legăturilor cu Rusia

Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International a fost avertizat, în scris, de Trezoreria SUA că accesul său la sistemul financiar american ar putea fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă