15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialLucian Bute se va antrena cu Freddie Roach. Încă nu are antrenor...

Lucian Bute se va antrena cu Freddie Roach. Încă nu are antrenor oficial

Pugilistul Lucian Bute se va antrena, într-un cantonament, în California, cu Freddie Roach, fostul antrenor al boxerului filipinez Manny Pacquaio. Bute încă nu are un antrenor oficial, după ce s-a despărțit de Stephan Larouche, astfel că deocamdată nu mai poate boxa.

Bute va efectua un cantonament de zece zile, în California (SUA), alături de Freddie Roach, fostul antrenor al boxerului filipinez Manny Pacquaio, dar şi al portoricanului Miguel Angel Cotto, conform Mediafax.

La trei luni şi jumătate după ce a încheiat colaborarea cu Stephan Larouche, Bute încă își caută un antrenor. El s-a antrenat de curând, timp de zece zile în Florida (SUA), cu antrenorul Pedro Diaz.

"Roach a fost de câteva ori numit antrenorul anului. Când am văzut ce a făcut cu Pacquiao, un stângaci, dar şi cu ceilalţi sportivi pe care i-a făcut campioni mondiali, mi-am spus că mi-ar plăcea să lucrez cu el. După 20 de ani, noul meu antrenor nu mă va schimba complet. El poate să mă îmbunătăţească. Uneori e suficient să faci o schimbare. Îţi oferă o nouă viaţă, o stare de spirit nouă", a spus Bute.

Lucian Bute a afirmat că a rămas prieten cu Stephan Larouche: "Stephan este încă prietenul meu. Uneori îl întreb, dar în final, aceasta a fost alegerea mea. El mi-ar spune să lucrez cu o persoană sau alta, dar dacă eu nu mă simt bine, atunci nu voi lucra. Eu voi decide cu cine voi lucra".

Potrivit presei canadiene, Bute, fost campion IBF la categoria supermijlocie, ar trebui să-şi găsească un antrenor până la sfârşitul lunii august dacă doreşte să boxeze la finalul acestui an.

Cele mai citite

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Sub-ocuparea, noul șomaj

În 2023, aproape 100.000 de români erau „sub-ocupați". Intră în această categorie persoane disponibile să lucreze mai multe ore decât o cere locul de muncă...

Nouă rețea pentru a viza traficanții de migranți în domeniul digital

Discuțiile din cadrul reuniunii tematice, organizate de Comisia Europeană și Europol, au condus la concluzii cheie privind răspunsul comun la activitățile online de trafic...
Ultima oră
Pe aceeași temă