10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialMadrid 2015: Irina Begu, calificare fulgerătoare în turul 2 la dublu. Inițial...

Madrid 2015: Irina Begu, calificare fulgerătoare în turul 2 la dublu. Inițial trebuia să joace la simplu

Irina Begu și Lara Arruabarrena s-au calificat în turul al doilea, în cadrul turneului de dublu de la Madrid, după doar o oră de joc. Begu trebuia să joace inițial la simplu, dar a beneficiat de abandonul adversarei.

Irina Begu și Lara Arruabarrena au trecut de perechea cap de serie numărul 8, Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka (Cehia), cu scorul de 6-3, 6-2. În turul următor perechea româno-iberică va juca împotriva perechii Vera Duşevina/Maria Jose Martinez Sanchez (Rusia/Spania).

Inițial Irina Begu, 37 WTA, trebuia să joace, luni, în jurul orei 18.00, în turul al doilea, la simplu. Dar adversara sa, Andrea Petkovic, cap de serie 11, și-a anunțat abandonul cu circa 2 ore înainte de meci. Irina a profitat de fereastra liberă din programul său și a acceptat să joace, la dublu, alături de partenera sa obișnuită, Lara Arruabarrena. Sportiva iberică trebuia să facă pereche cu o conațională, P. Badosa Gibert, tocmai din cauza faptului că Irina urma să joace la simplu, însă Gibert s-a accidentat, iar Arruabarrena rămăsese fără parteneră.

Citește și Madrid 2015: Irina Begu s-a calificat în optimi, după abandonul Andreei Petkovic

Irina Begu a anunțat, într-un interviu pentru România liberă, că preferă ca din vara acestui an să joace cât mai mult în turneele de simplu, acolo unde evoluează din ce în ce mai bine și să participe mai rar la dublu.

Turneul de tenis de categorie Premier Mandatory de la Madrid este dotat cu premii totale în valoare de aproximativ 4,19 milioane euro.

Citește și Exclusiv. Interviu Begu vs Tecău: De la Melbourne la Paris, obiective de 2015 și Fed/Davis Cup

Cele mai citite

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...
00:01:23

Qatar ripostează împotriva „minciunilor” israeliene

Doha, Qatar – Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar, Majed Mohammed al-Ansari, a criticat membrii oficialității israeliene, inclusiv miniștri din guvernul...
Ultima oră
Pe aceeași temă