12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialMarele CAMPION Horia Tecău s-a întors acasă. Ce a declarat...

Marele CAMPION Horia Tecău s-a întors acasă. Ce a declarat la București

Horia Tecău s-a întors, luni seară, la București, după ce a câștigat, alături de olandezul Jean-Julien Rojer,  Turneul  Campionilor de la Londra.

Tecău, vizibil emoționat, a spus că a avut de la bun început convingerea că va câștiga Turneul.

“Am crezut încă de la începutul Turneului, am crezut încă de acum câteva luni. De la meci la meci am simțit că jucăm mai bine, că jucăm punctele importante”, a explicat Horia Tecău pe aeroportul Otopeni.

Pe de altă parte, el s-a referit și la situația, oarecum delicată, în care a avut drept adversar un alt român, Florin Mergea.

“E emoționant să joc împotriva lui Florin. Sper să jucăm cât mai multe finale. Ne cunoaștem foarte bine, suntem și prieteni. Florin a progresat foarte mult”, a subliniat Horia Tecău.

Finala de duminică de la Londra a fost câștigată de Tecău și Rojer cu 6-4, 6-3  în fața cuplului Florin Mergea / Rohan Bopanna.

Citește și: TECĂU și Rojer au câştigat TURNEUL CAMPIONILOR de la Londra

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Poşta Română a finalizat distribuirea pensiilor până pe 15 aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a finalizat distribuirea pensiilor până pe data 15 aprilie, conform calendarului asumat, a anunţat, joi, operatorul poştal naţional. Distribuirea drepturilor sociale...

Cum să alegi parfumul potrivit pentru orice ocazie

Viața este frumoasă dacă facem alegeri bune, iar parfumurile de lux ne pot aduce o dimensiune extraordinară în experiența vieții și în felul cum...

Acumularea de gaze este o cauză posibilă a exploziei de la blocul din Craiova

Acumularea gaze este posibila cauză a exploziei produse miercuri seară la un bloc din Craiova, în urma căreia o persoană a murit și trei...
Ultima oră
Pe aceeași temă