10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialMariana Bitang: NU demisionez

Mariana Bitang: NU demisionez

Mariana Bitang a declarat, miercuri după-amiază, ca nu demisionează de la conducerea lotului olimpic de gimnastica feminină.

”Nu demisionez. Cine a spus aşa ceva?”, a spus Mariana Bitang, citată de Realitatea TV.

Citeşte şi: Bellu şi Bitang renunţă la lotul olimpic al României

Anterior, Gazeta Sporturilor anunţa că Octavian Bellu şi Mariana Bitang renunţă la lotul olimpic al României, însă nu şi la antrenorat.

Se pare că cei doi ar fi spus că pleacă după ce Cătălina Ponor a izbucnit în lacrimi, marţi, şi i-a acuzat pe antrenorii Bellu şi Bitang că nu au felicitat-o.

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat, marţi, că şi-ar fi dorit să primească felicitări şi din partea antrenorilor săi, după ce a câştigat medalia de argint la sol, în cadrul concursului de gimnastică de la Jocurile Olimpice de la Londra.

“După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor (Mariana Bitang şi Octavian Bellu – n. red.), dar asta este. Mulţumesc familiei şi prietenilor care au fost alături de mine”, a spus Ponor, care a menţionat că nu doreşte să comenteze ceea ce s-a întâmplat la bârnă.

Cătălina Ponor a obţinut, marţi, la sol, medalia de argint, a noua pentru România la actuala ediţie a JO. Tot marţi, Cătălina Ponor a fost la un pas de a mai câştiga o medalie la bârnă, pe lângă argintul de la sol, dar în cele din urmă a fost a patra, după ce arbitrii au acceptat contestaţia făcută de antrenorul sportivei Alexandra Raisman, românul Mihai Breştean, acordându-i americancei o notă egală cu a româncei, dar cu o dificultate a exerciţiului mai mare.

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă