15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialMarius Copil: "Mă bucur că primul titlu ATP a venit acasă!" Ce...

Marius Copil: “Mă bucur că primul titlu ATP a venit acasă!” Ce spune Adrian Ungur

Marius Copil și Adrian Ungur, campioni la BRD Năstase-Țiriac Trophy, la dublu, au spus, că se bucură pentru primul lor titlu împreună și că speră să nu fie ultimul.

“Ne bucurăm foarte mult pentru această victorie. Eu unul nu o voi uita niciodată. Au fost multe suișuri și coborâșuri. Ne simțeam la un moment dat ca la Cupa Davis, însă acolo nu am avut niciodată atâta susținere. E o mare bucurie și sper să nu fie și ultima”, a spus Adrian Ungur.

“La dublu ăsta e avantajul, când unul e jos datoria celuilalt e să-l susțină. Și cred că am lucrat foarte bine din acest punct de vedere. Mă bucur că am putut să-i fac un cadou frumos mamei mele de ziua ei.

Citește și Marius Copil și Adrian Ungur, campioni la BRD Năstase-Țiriac Trophy 2015. Victorie incredibilă!

Marius Copil s-a bucurat că primul său titlu din ATP a venit pe zgura de la București. Eu mă bucur că primul meu titlu ATP l-am câștigat acasă, chiar dacă e la dublu. Cred că a fost cea mai frumoasă atmosferă de care am avut parte de când sunt eu pe terenurile de tenis. A fost o duminică grea, cu atâtea puncte și atâtea mingi de meci salvate.”

Copil a spus că și-ar dori să joace la un moment dat și împotriva lui Horia Tecău, care a fost nevoit să abandoneze înaintea turul 1. “Sper să jucăm o data și contra lui Horia. Ne atrenăm mult și cu el și cu Florin (n.r. Mergea) pentru Cupa Davis.”

Citește și Exclusiv. Marius Copil: “Vreau în turnee ATP 250, acolo este locul meu.” Ce probleme întâmpină la Challenger

Copil și Ungur, cu toate că au câștigat titlul la București, ei nu au planuri să joace foarte mult împreună la dublu, deoarece nu au clasamentul necesar, în timp ce la simplu, datorită locurilor ocupate pot evolua la nivel mai înalt. “Deocamdată clasamentul nu ne permite să jucăm în ATP, trebuie să o luăm de jos, de la Challenger”, a spus Ungur.

Marius Copil și Adrian Ungur au putut evolua la București datorită unui wild-card primit de la organizatori, în mod normal clasamentul nepermițându-le accesul la turnee de acest nivel.

Perechea Marius Copil/Adrian Ungur a câștigat finala cu scorul de 3-6, 7-5, 17-15, în fața cuplului Nicholas Monroe/Artem Sitak (SUA/Noua Zeelandă).

Citește și BRD Năstase-Țiriac Trophy: Urmează finala la simplu. Programul zilei de duminică

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...
Ultima oră
Pe aceeași temă