16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialMayweather a anunțat când se va retrage. Ar putea încheia cariera neînvins

Mayweather a anunțat când se va retrage. Ar putea încheia cariera neînvins

Americanul Floyd Mayweather, 37 de ani, a anunțat când se va retrage, după ce l-a învins pe filipinezul Manny Pacquaio într-un meci pentru centura WBO.

Americanul, care mai deține și centurile WBC și WBA, toate la categoria supermijlocie, a spus că va mai susţine un singur meci, în luna septembrie, iar apoi se va retrage din activitate, potrivit Mediafax.

“Mulţumesc lui Dumnezeu pentru această victorie. Mulţumesc fanilor. Manny este un pugilist foarte bun. Acum înţeleg de ce este în elita boxului. A avut momente bune în meci, dar am avut o tactică inteligentă. Am făcut ceea ce trebuia, sunt binecuvântat. A meritat să aştept, acum voi fi in cărţile de istorie. Voi mai susţine un meci în septembrie şi apoi mă voi retrage”, a declarat Mayweather imediat după meciul cu Pacquaio.

Citește și Mayweather i-a luat centura lui Pacquiao. Cum a câștigat americanul al treilea titlu

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a învins la puncte pe filipinezul Manny Pacquiao, duminică dimineaţă, la MGM Grand Arena din Las Vegas, într-un meci la categoria supermijlocie.

Floyd Mayweather, în vârstă de 37 de ani, este neînvins acum în 48 de meciuri, iar Manny Pacquiao, în vârstă de 36 de ani, are 57 de victorii şi şase înfrângeri în 65 de partide.

Mayweather deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie, iar acum va avea şi centura WBO, care era deţinută de Pacquiao.

Meciul a fost arbitrat de americanul Kenny Bayless, care a fost plătit cu suma de 25.000 de dolari. Arbitri-judecători au fost Bert Clements, Dave Moretti şi Glenn Feldman şi fiecare au primit câte 20.000 de dolari.

Cei trei arbitri-judecători i-au acordat victoria lui Mayweather în unanimitate: 118-110, 116-112 şi 116-112.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...
Ultima oră
Pe aceeași temă