10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialMeci amical Steaua - FC Basel, scor 1-1

Meci amical Steaua – FC Basel, scor 1-1

Formaţia Steaua a remizat, vineri, cu echipa elveţiană FC Basel, scor 1-1, într-un meci amical disputat la Marbella, în cadrul turneului “Football Impact Cup”, joc în care brazilianul Rafael Cruz a debutat la gruparea bucureşteană chiar de ziua lui, titrează mediafax.

Golul Stelei a fost înscris de Pintilii, în minutul 80. FC Basel a egalat cu câteva secunde înainte de final, în minutul 90+2, prin Zoua.

Cruz, care a împlinit astăzi 28 de ani, a fost titular şi a rămas pe teren până în minutul 54. Un alt sărbătorit al zilei este Răzvan Stanca (33 de ani), acesta evoluând până în minutul 62.

Steaua a început jocul în următoarea formulă: Stanca – Rafael Cruz, Szukala, Chiricheş, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Adi Popa, Rusescu, Chipciu – Nikolici. Au mai evoluat: Tănase, Gardoş, Prepeliţă, Lupu, Pârvulescu, Cojocaru, Rocha, M. Costea, D. Bratu, Filip, Năstăsie.

Aceasta a fost prima partidă a Stelei în cadrul turneului “Football Impact Cup”, la care mai participă Dinamo Kiev şi Ferencvaros TC, echipe pe care roş-albaştrii le vor întâlni la 21 şi 23 ianuarie.

Steaua a jucat un meci amical şi marţi, scor 1-2 cu Celtic Glasgow.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă