6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialMeciul de tenis al Patriciei Țig în Columbia a fost oprit după...

Meciul de tenis al Patriciei Țig în Columbia a fost oprit după numai 35 de minute. Ce s-a întâmplat

Meciul dintre jucătoarea română de tenis Patricia Ţig şi Lourdes Dominguez Lino (Spania) a fost întrerupt din cauza întunericului, marţi, la scorul de 5-5, informează Agerpres.

Meciul se disputa în runda inaugurală a turneului WTA de la Bogota (Columbia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari. 

Jocul a fost oprit după doar 35 de minute, când urma la serviciu Ţig. 

Ţig (21 ani, 133 WTA) a fost învinsă de Lourdes Dominguez Lino (35 ani, 106 WTA) în singurul lor meci direct de până acum în 2014, în semifinale la Monterrey, cu 6-4, 4-6, 6-4.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă