13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialMeciul Halep - Williams, tratat în presa internațională: "Fulgerul nu a putut...

Meciul Halep – Williams, tratat în presa internațională: “Fulgerul nu a putut lovi de două ori”

Finala Turneului Campioanelor de la Singapore, câștigată de Serena Williams, în fața Simonei Halep, a făcut înconjurul lumii, meciul fiind considerat o revanșă pe care americanca și-a luat-o în fața româncei, după înfrângerea suferită în faza grupelor. Williams s-a impus în ultimul act cu 6-3, 6-0.

"Răzbunare atât de dulce pentru Serena Williams…", a notat CNN.com. "La patru zile după ce a suferit o înfrângere umilitoare în faţa Simonei Halep, Serena Williams a răsturnat situaţia şi a câştigat pentru a cincea oară Turneul Campioanelor, printr-o victorie zdrobitoare – 6-3, 6-0", menţionează sursa citată.

"Serena Williams se răzbună pe Halep şi câştigă pentru a treia oară consecutiv Turneul Campioanelor", a scris agenţia France Presse. "Americanca Serena Williams a zdrobit-o cu 6-3, 6-0 pe românca Simona Halep în finală, luându-şi revanşa în faţa celei care i-a administrat miercuri cea mai severă înfrângere de după 1998", adaugă AFP.

Wtatennis.com consideră că Williams a dominat-o pe Halep, la două zile după ce a suferit "o înfrângere devastatoare" în faţa româncei. "Numărul 1 mondial a câştigat Turneul Campioanelor pentru a cincea oară. (…) În plus, o orhidee a primit numele ei", menţionează site-ul WTA.

Site-ul oficial al Turneului Campioanelor notează de asemenea că Serena Williams s-a răzbunat în finală după înfrângerea suferită în grupe în faţa Simonei Halep. "La patru zile după ce a trăit una din cele mai severe înfrângeri din carieră, Serena Williams s-a răzbunat într-un mod spectaculos, zdrobind-o pe Simona Halep, 6-3, 6-0, în finala Turneului Campioanelor", scrie wtafinals.com.

"Fulgerul nu a putut lovi de două ori pentru Halep, care a învins-o pe Williams cu 6-0, 6-2 în urmă cu cinci zile, în grupe", notează Sports Illustrated. "Imediat după înfrângerea din grupă, Williams a spus că abia aşteaptă revanşa. Însă nu a realizat că va avea şansa atât de curând şi faptul că Williams a ajuns în finală i s-a datorat în parte lui Halep: jucătoarea de 23 de ani i-a asigurat singură locul lui Williams în semifinale câştigând un set vineri în faţa Anei Ivanovici", adaugă si.com.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut, duminică, finala Turneului Campioanelor, fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, după un meci care a durat o oră şi nouă minute.

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă