12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialMeciurile de la Wimbledon au fost SUSPENDATE. Federer a părăsit terenul de...

Meciurile de la Wimbledon au fost SUSPENDATE. Federer a părăsit terenul de joc

UPDATE. Organizatorii au anunțat că partidele vor fi reluate pe parcurs ce terenurile vor fi gata de joc. Ploaia de la Wimbledon a afectat programul din după-amiaza zilei de miercuri.

—-

Turneul de la Wimbledon are probleme din cauza vremii imprevizibile, după ce o ploaie torențială a măturat terenurile de la All England Lawn. 

Citește și Wimbledon: Maria Șarapova recidivează. Acuzată de lipsă de fair-play în sferturile de finală

Majoritatea meciurilor de la Wimbledon au fost suspendate, inclusiv cel de pe terenul numărul 1, sfertul de finală dintre Roger Federer, al doilea favorit și Gilles Simone, cap de serie numărul 12.

Singurul teren pe care s-a putut continua, după o scurtă întrerupere a jocului, a fost arena centrală. Meciul dintre Andy Murray, al treilea favorit și Vasek Pospisil, 54 ATP, s-a reluat după ce a fost tras acoperișul arenei.

La Wimbledon vremea a fost foarte călduroasă, întreaga Europă de vest fiind afectată de caniculă, însă primii nori au început să se abată deasupra Londrei încă din jurul amiezii.

În timp ce pe arena centrală a fost tras acoperișul, pe celelalte terenuri, neprevăzute cu un astfel de sistem, s-au suspendat meciurile, iar iarba a fost acoperită cu prelată.

Miercuri, se dispută la Wimbledon, printre alte meciuri de dublu, sferturile de finală de la simplu masculin.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă