18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialMIAMI 2015 Pennetta vrea 4-0 cu Simona Halep. Cod roșu de furtună...

MIAMI 2015 Pennetta vrea 4-0 cu Simona Halep. Cod roșu de furtună în optimi

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, va avea parte de un duel în care Flavia Pennetta a anunțat că va da totul pentru a învinge. De cealaltă parte, Simona vrea prima victorie din meciurile cu italianca, astfel că partida din optimi, de la Miami, se anunță una puternică.

Simona Halep a progresat mult în ultima vreme. Eu voi face totul pentru a trece mai departe“, a declarat Pennetta, conform site-ului oficial al WTA.

Citește aici Reacția Simonei Halep: “M-a bătut, dar acum va fi o altă zi și un alt meci”

Până acum, în meciurile directe, Pennetta s-a impus în toate cele trei partide. Ultimul meci a fost la ediţia 2013 a turneului de Grand Slam US Open, tot în faza optimilor de finală, iar scorul a fost de 6-2, 7-6 (3).

Halep și Pennetta se vor întâlni, în optimile Miami 2015, marți, de la ora 04.00 (ora României), pe arena centrală, acesta urmând să fie cel de-al patrulea lor duel.

Meciul va fi, dincolo de unul al revanșei, pentru româncă, unul al confruntării dintre generații, Simona fiind cu 10 ani mai tânără. Numărul 1 mondial, în funcție de evoluția din 2015, Simona Halep este liderul incontestabil al noii generații, în timp ce Pennetta face parte din garda veche. Flavia a fost și prima italiancă din istorie care a intrat în top 10 mondial, în 2009.

Urmărește aici Live Text Miami 2015. Halep – Pennetta: marți, ora 04.00. Simona, fără victorie în fața italiencei

Cele mai citite

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă