16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialMiercuri seară se decid ultimele două echipe calificate în semifinalele Champions League

Miercuri seară se decid ultimele două echipe calificate în semifinalele Champions League

Miercuri seară se decid ultimele două echipe calificate în semifinalele Champions League: Atletico Madrid joacă cu FC Barcelona, iar Benfica Lisabona înfruntă Bayern Munchen.

Atletico Madrid-FC Barcelona

Atletico de Madrid – FC Barcelona, este partida retur din sferturile de finală de Champions League, după ce în partida tur Barcelona a reușit să se impună pe teren propriu cu scorul de 2 -1.

Atletico  Madrid este în acest moment favorit la calificare cu cele două goluri marcate în deplasare, însă acest lucru nu poate garanta nimic ținând cont că au în față o echipă foarte puternică, Barcelona, a reușit să revină foarte bine în joc în meciul tur și să- și impună jocul în repriza secundă revenind de la 1:0 într-o repriză de exceptie.

Benfica Lisabona-Bayern Munchen:

Bayern este la Lisabona, pentru meciul de miercuri seară de pe  Da Luz. Se joacă calificarea în semifinale după ce în meciul tur bavarezii s-au impus cu 1-0 printr-un gol marcat încă din minutul 2 prin Arturo Vidal.

Bayern știe foarte bine să gestioneze un rezultat și totodată jocul, lucru confirmat de faptul că bavarezii au câștigat ultimele patru meciuri încă de la pauză. Sunt șanse mari ca trupa lui Pep Guardiola să îndeplinească această formalitate și de această dată.

Benfica Lisabona-Bayern Munchen și Atletico Madrid – FC Barcelona în faza sferturilor de finală se joacă miercuri seară începând cu ora 21.45.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă