20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialMinisterul Apărării va scoate la licitație marca Steaua. Gigi Becali ar oferi...

Ministerul Apărării va scoate la licitație marca Steaua. Gigi Becali ar oferi 20.000 de euro pe an

UPDATE 21,30: Gigi Becali, finanțatorul echipei de fotbal Steaua, se declară neinteresat de licitația pe care o va organiza MApN pentru vânzarea mărcii Steaua, informează News.ro.

“Guvernul a scos la licitaţie pentru că aşa se face. Să vedem acum cu cât se vinde. La primul pas cer 3,7 milioane pentru că au făcut o evaluare şi aşa spune legea. E corect ceea ce fac. Nu este mare suma, e corect făcută licitaţia pentru că ei de la Guvern vin şi spun: De ce vă certaţi cu Becali? Scoateţi marca la vânzare să vedem cât costă. Să vedem cu cât se vinde, dar procedura este corectă. Eu asta am şi cerut când am fost la MApN şi am vorbit cu doamna aceea secretar de stat. Dacă la prima licitaţie nu vine nimeni, apoi scade până la 50 la sută, apoi se face negociere directă. Eu nu sunt interesat nici la 50 la sută pentru că nu ai ce să produci de 1.850.000 pe an, deoarece trebuie să-ţi mai rămână şi ţie un leu. Cineva care o ia nu produce banii ăştia, 3,7 milioane pe an”, a declarat Becali.

Întrebat dacă ar fi dispus să intervină în această licitaţie, Gigi Becali a declarat că ar da “simbolic, 10.000-20.000 de euro pe an”.

———————————————-

Ministerul Apărării Naționale a decis să scoată la licitație marca Steaua, informează vineri Digi 24.

Statul român, prin Ministerul Apărării Naționale, obținuse dreptul de proprietate asupra acestei mărci printr-o sentință judecătoarească din anul 2014.

Marca Steaua include atât numele echipei cât și emblema acesteia. Licitația de vânzare va fi organizată după ce ea va fi aprobată prin Hotărâre de Guvern.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă