14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialMonica Niculescu, a doua româncă din semifinalele turneului de la Hobart

Monica Niculescu, a doua româncă din semifinalele turneului de la Hobart

Perechea Monica Niculescu/Vitalia Diatcenko (România/Rusia) s-a calificat în semifinalele turneului de la Hobart (Australia). Niculescu este a doua româncă din această rundă a probei de dublu.

Niculescu şi Diatcenko au trecut, cu scorul de 6-3, 6-0, de cuplul Jana Cepelova/Alicja Rosolska (Slovacia/Polonia). Partida a durat doar 51 de minute.

Următoarele adversare, din semifinale, pe care le va întâlni românca și coechipiera sa, sunt Ajla Tomljanovici și Heather Watson (Croaţia/Marea Britanie). Perechea Tomljanovici/Watson a beneficiat de neprezentarea cuplului american Sloane Stephens/Taylor Townsend.

Tot în semifinale s-a calificat și perechea Lara Arruabarrena/Raluca Olaru, cap de serie numărul 4, care urmează să evolueze împotriva cuplului Kiki Bertens/Johanna Larsson (Olanda/Suedia).

Cele două semifinale se dispută vineri, urmând ca finala să aibă loc sâmbătă.

Turneul de la Hobart este de categorie WTA International, fiind dotat cu premii totale de 250.000 dolari. Calificarea în semifinale este recompensată cu 110 puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 3.435 de dolari.

Cele mai citite

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...
Ultima oră
Pe aceeași temă