22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialMonica Niculescu a pierdut Turneul Internațional de la Seul

Monica Niculescu a pierdut Turneul Internațional de la Seul

După o săptămână de excepție cu evoluții foarte bune Monica Niculescu a ajuns în marea finală a turneului Internațional de la Seul.  Din păcate evoluția Monicăi din ultimul act nu a mai fost atât de convingătoare.

Monica Niculescu a fost învinsă de Lara Arruabarrena, din Spania, în trei seturi, scor 0-6, 6-2, 0-6. Niculescu locul 55 WTA şi favorită numărul 5 la Seul, a pierdut după o oră şi 51 de minute de joc.

Sportiva din Spania, care ocupă poziţia 90 în clasamentul mondial, conduce acum cu 2-1 în disputele directe cu Monica Niculescu.

În semifinalele de la Seul, Arruabarrena reuşise să se impună în faţa unei alte jucătoare din România, Patricia Ţig, pe care a învins-o cu 6-1, 6-2.

Pentru finala disputată la Korea Open, Monica Niculescu va primi un cec în valoare de 21.400 dolari şi 180 puncte WTA pentru participarea la acest turneu.

De săptămâna viitoare, Niculescu va face un salt important în clasamentul mondial, urmând să ocupe locul 48.

Cele mai citite

Percheziții la sediul UBER din Portugalia

Poliția portugheză și agenții fiscali au percheziționat marți sediul Uber Technologies din Lisabona, ca parte a unei investigații mai ample și a unor raiduri...

UE se angajează să aloce 3,5 miliarde de euro pentru protejarea oceanelor

Uniunea Europeană va aloca 3,5 miliarde de euro (3,71 miliarde de dolari) pentru a proteja oceanele și a promova durabilitatea printr-o serie de inițiative...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...
Ultima oră
Pe aceeași temă