14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialIrina Begu și Monica Niculescu s-au calificat în turul trei la Miami

Irina Begu și Monica Niculescu s-au calificat în turul trei la Miami

UPDATE 23,00: Irina Begu s-a calificat și ea, spectaculos, în runda a treia a turneului WTA Premier de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari, vineri, după ce a dispus de germanca Sabine Lisicki, cap de serie numărul 29, cu 6-4, 1-6, 7-6 (2), informează Agerpres.

Begu (25 ani, 35 WTA) a revenit în setul decisiv de la 1-5, a condus cu 6-5 şi a servit pentru meci, dar Lisicki (26 ani, 37 WTA) a trimis meciul în tiebreak, unde românca s-a impus cu 7-2.

————————

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu s-a calificat, vineri, în runda a treia a turneului WTA Premier de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.134.605 de dolari, după ce a dispus de chinezoaica Shuai Peng cu 6-1, 3-6, 6-0. 

Peng (30 ani, 664 WTA) şi Niculescu (28 ani, 33 WTA) erau la egalitate în privinţa duelurilor directe, 2-2, reprezentanta ţării noastre învingând în 2009 la Dubai (primul tur) şi în 2013 la Hobart (optimi), în timp ce chinezoaica a s-a impus în 2008 la Taşkent (sferturi) şi în 2013 la Roma (primul tur). Toate meciurile au fost de trei seturi. 

Niculescu, desemnată cap de serie numărul 32, şi-a asigurat un cec de 36.170 dolari şi 65 de puncte WTA, după exact două ore de joc. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă